Makuuhuoneiden vaihto

Blogia Instagramin puolella seurailevat tietävätkin, että juhannuksen tienoilla päätettiin vaihtaa makuuhuoneiden "paikkoja" keskenään. Tai siis oikeastaan minä vaan sain pakkomielteen asiasta ja J:kin sitten lopulta heltyi muuttopuuhiin.


Mitä tulee kodin sisustukseen niin mä olen vähän sellainen tuulella käyvä. Tykkään muuttaa järjestystä usein ja vanhassakin asunnossa huoneiden paikkoja siirrettiin pariinkin eri otteeseen. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta tässä asunnossa, kun huoneita lähdettiin vaihtamaan. Uskon, että tämä on aika pysyvä ratkaisu sillä huonekalut istuvat paljon paremmin huoneiden ollessa näin.


Ainut murheenkryyni on tietenkin tuo seinä, vaikka yllättävän hyvin tuo pilvi istuu vähän aikuisempaankin sisustukseen. Tarkoitus olisi ehkä lähteä tekemään sille jotain, kun vain tietäisi että mitä? Fakta taitaa olla kuitenkin se, että joku neutraali vaihtoehto olisi paras. Joka siis sopisi sekä lastenhuoneeseen, että aikuisten makuuhuoneeseen. Elloksella olisi yksi paksumpi raitainen tapetti, jolla seinälle saisi pitkät harmaa-valkoiset vaakaraidat. Se nousi aika korkealle omalla listallani, sillä se istuisi myös tyttöjen olemassa oleviin huonekaluihin sekä muuhun sisustukseen.


Vaihtorytäkssä luovuin myös vaatehuoneestani ja se on nyt siis tyttöjen käytössä. Näin ollen saatiin osa leluista myös vaatehuoneeseen säilöön. Omat vaatteeni mahtuivat hyvin yhteen vaatekaappin ja pidemmät mekot pääsivät sitten vaaterekkiin roikkumaan. Tarkoitus olisi tehdä vähän erilainen vaaterekki toteutus itse. Kiinnostaisiko teitä ohjeet sellaiseen? Yksi kiva DIY-projekti on asian tiimoilta blogiin tulossa, sen toteutin tyttöjen huoneeseen.


Lastenhuoneesta on tulossa omaa postaustaan sitten, kun saadaan päässäni olevat visiot vietyä loppuun. Pieniä uudistuksia on tulossa siis myös sinne!

Hyvää viikonloppua kaikille, nyt on aika rientää töihin :)

Ei kommentteja