New beginning

Tiedättekö sen tunteen, kun ahdistaa ja tuntuu, että ei pääse eteenpäin ennenkuin tekee radikaalin muutoksen? Musta on tuntunut jo pidemmän aikaa siltä tämän blogin kanssa, ja se on varmasti näkynyt myös teille lukijoille. Kolme ja puoli vuotta bloggausta ja tuntuu, että en vaan pääse enää eteenpäin. Väkisinkään en haluaisi postauksia teille vääntää, sillä teenhän tätä pääsääntöisesti oman itseni takia. Blogin kohtalo on ollut jo pidemmän aikaa tapetilla ja aivan vakavissani olen miettinyt jo lopettamistakin. Toisena vaihtoehtona pohdin More like me -blogin lopettamista ja täysin uuden blogin aloittamista. Lopulta sekään ei tuntunut hyvältä ja päätin antaa blogille vielä yhden mahdollisuuden.


Tässä kohtaa tulin kuitenkin siihen tulokseen, että mikäli aion jatkaa bloggausta ainoa oikea ratkaisu on vanhojen postausten piilotus. Mikään blogiin kirjoitettu asia ei ikinä katoa netistä, enkä todellakaan kadu mitään mitä olen tänne kirjoittanut, mutta tämä tuntuu nyt ainoalta oikealta ratkaisulta blogin jatkoa ajatellen. Ehkä kun aika on oikea ja inspiraatio on palautettu, palautuu myös osa blogin vanhoista postauksista liveksi.


Uuden alun myötä blogi sai myös uuden ulkoasun, bannereineen päivineen. 

Toivon, että tämä muutos on hyväksi blogille ja saa pitkään kadoksissa olleen inspiraation heräämään uudelleen. Ja tiedättekö muuten paljonko tämän päätöksen tekeminen ja tämän postauksen julkaisu jännittää? Aikalailla! Jännityksestä huolimatta fiilis on huikea ja päätös varmasti oikea.


Pieni esittely lienee siis paikallaan? Olen Iina, 27-vuotias ravintolakokki & syksyllä kolme vuotta täyttävien identtisten kaksostyttöjen Alinan ja Vilman äiti. Perheeseen kuuluu lisäksi avomies & kihlattu J. Asumme Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaan sydämessä 80m2 rivitalokodissa.

Neuletakki: Only/Defshop* // Toppi Amisu/New Yorker // Farkut Dr.Denim/Viking Grace // Kengät Converse//Members.com

Tässä blogissa sisustetaan pienellä budjetilla, tehdään erilaisia DIY-projekteja, kokkaillaan ja leivotaan, höpistään lastenvaatteista ja muusta mikä mieleen juolahtaa. 

Uusille lukijoille tervetuloa ja jo pidempään matkassa kulkeneille: toivottavasti pysytte matkassa uudistuksista huolimatta <3

*saatu bloginäkyvyyttä vastaan

16 kommenttia

 1. Ihan hyvä päätös et jatkat ja yhtä hyvä päätös et aloitat laillansa alusta.

  Mummo tykkää lukia blogiasi, vaikkei aina jaksa kommentoida <3

  Terveisiä sateisesta Kemistä <3

  VastaaPoista
 2. Minä myös tykkään että jatkat ja jään lukemaan jatkossakin <3

  VastaaPoista
 3. Tässä suht uutena lukijana jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä tuleman pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! :) Meikäläinen jäi ainakin ihan koukkuun blogiisi :D

   Poista
 4. Tuossa ylempänä kerrot ettet kadu mitään kirjoituksiasi, mutta mistä siis tämä muutoshalu juontaa? Jäi ainakin itselleni hiukan epäselväksi. Ajattelin sinun ehkä katuvan esimerkiksi lapsesi sairauden julkiseksi tekemistä, ja vastaavia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossahan se lukee tekstissä, "Kolme ja puoli vuotta bloggausta ja tuntuu, että en vaan pääse enää eteenpäin. Väkisinkään en haluaisi postauksia teille vääntää, sillä teenhän tätä pääsääntöisesti oman itseni takia."

   Nimenomaan mitään Alinaan liittyvää en kadu ja Alinan sairaudesta pieni pätkä löytyy edelleen blogin esittelystä. Miksi sitä katuisin?

   Nyt vain oli tehtävä joku päätös blogin jatkon kannalta ja tämä tuntui niistä parhaalta.

   Poista
 5. Olen vasta pienen hetken ollut blogisi lukija ja tekstejäsi on ollut ihan kiva lukia.
  Ymmärrän, että joskus kaipaa vaihtelua ja varsinkin aloittamista ns. puhtaalta pöydältä. Onnea siis uusien tuulien löytämiseen.
  Oletko ajatellut mitä aiot blogissasi muuttaa? Vai ajattelitko mennä virran mukana.

  Pahoitteluni etukäteen suoruudestani. Olen muutamia tekstejä ja niihin kirjoitettuja kommentteja lukiessani huomannut sinun negatiivisuuden, kun olet näihin vastannut. Harmittaa muutamien puolesta, jotka ovat sinulle kommentteja laittaneet. Joidenkin kommentit ovat tietenkin olleet ihan asiattomia ja tämän ymmärrän. Jokaisella on kuitenkin omaan mielipiteeseen, vaikka samoin ei itse ajattelisi. Olikohan tämä syy vanhojen tekstien poistamiseen?

  -Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy kyllä sanoa, että en ymmärrä yhtään mistä kommenteistä puhut? Muistan tämän kolmen vuoden ajalta tasan yhden kommentin, johon myönnän vastanneeni "asiattomasti" ja pahoittelinkin sitä vastausta rehdisti jälkeenpäin, kun jäi itseäni harmittamaan kommenttini asiattomuus. Tarkoitus ei ole ikinä ollut olla negatiivinen. Siksi tämä kommentti kyllä pistää ihmettelemään ja miettimään, missä kohtaa ulosanti on mennyt vikaan :( Kiitos kuitenkin kommentista! Aion paneutua tähän asiaan, lukea kommentteja läpi toisin silmin ja yritän parantaa tätä puolta jatkossa :)

   Mitä tulee ensimmäiseen kysymykseen niin varmaan go with the flow asenteella. Suurimmaksi osaksi varmasti samoja asioita kuin ennen. Ongelma vain oli siinä, että vaikka ideoita ja materiaaliakin olisi ollut, oli tekstin ulosanti täysi 0%. Se on pääasiallinen syy uudistuksille. :)

   Poista
 6. Tein sun postaamalla pannukakkuohjeella hyvää pannaria ja nyt ei tosiaan ohjetta enää löytyny :/ Mistähän sen löytäis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin julkaista postauksen uudelleen, jos on tarvetta heti niin heitä vaikka sähköpostia (osoite löytyy tuolta ota yhteyttä) niin voin laittaa sen sulle sitä kautta :)

   Poista
 7. Hyvä uudistus. Ei sitä kaiken aikaa tarvitse jaksaa antaa itsestään kaikkea. Hetki kevyemmällä kattauksella on varmasti hyvä ja sitä saa sitten rauhassa miettiä mitä seuraavaksi.
  Reseptivinkkejä odotan jatkossakin 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kommentoit! :) Juuri tätäkin ajattelin, jos tällä saataisiin se kadonnut kipinä takaisin ja siltä se nyt ainakin näyttää. :) Reseptivinkkejä on varmasti tulossa paljon ja julkaisen varmasti niitä vanhojakin reseptejä uudelleen :)

   Poista