Niskasiili & kympin maxi

Lidlin maximekkoa on kovasti kehuttu ja ne tuntuvat menevän kaupoista kuin kuumille kiville! Niin onnekkaasti kuitenkin kävi, että kerettiin vielä maanatai-iltana napata maximekko Kemin Lidlistä sopivassa koossa.


Maanataina tapahtui myös jotain muuta sillä kävin pitkästä aikaa parturissa. Olen jonkunaikaa haaveillut sivusiilistä! Koska sitä on hirvittävää kasvattaa pois, päätin siirtää siilin niskaan. A:n mallinen siili siis leikattiin niskaan ja ompahan kivaa vaihtelua. Niskasiilin saa kivasti peittoon tai esille nostamalla hiukset ylös.

Nyt vaan täytyisi löytää Seinäjoelta parturi, joka taitaa hiustatuoinnin teon siiliin. Täysin symmetrinen ei ole meinaan siilissä oleva kuvio, mutta onneksi hiukset ovat kasvava luonnonvara.


Kuvissa näkyy nyt myös hiusväripäivitys mikä tapahtui jo parisen kuukautta sitten. Nyt hiukset ovat siis violetit! Täytynee katsoa mitä syksyllä hiuksiin keksitään?

Huomenna otetaan nokka kohti Helsinkiä jossa vietetään pari päivää. Tarkoituksena on käydä lintsillä, sealifessa ja korkeasaaressa. :) Toivottavasti saadaan aurinkoiset ilmat reissuun. :)

Jos jollain on suosituksia kivoista lastenkirppareista lähellä Helsingin keskustaa, niin ottaisin niitä mielelläni vastaan joko kommenttiboxiin, sähköpostiin tai faceen?

Ei kommentteja