Tuoreita lomafiiliksiä

Lomaterveiset täältä aurinkoisesta Kemistä!


Täällä on kesäloma jo hyvästi käynnissä ja sunnuntaina käännettiinkin auton nokka kohti Kemin mummolaa. Kerrankin meitä on täällä ilmat hellineet ja pihalla ollaan saatu nautiskeltua oikeen extra paljon.

Maanantaina ja eilen kävimme kaupungissa ihastelemassa Kemin satamaa. Kemissä on ihan uskomattoman kauniita paikkoja ja sisäsatama on yksi niistä.


Kemin sisäsatamassa sijaitsee myös joulupukin satamakonttori jossa on vierailtu nyt parina päivänä. Eilen täällä järjestettiin myös kivaa tapahtumaa lapsille. Tytöt pääsivät tonttukouluun sekä kuuntelemaan paikallisen merimies-bändin esittämiä lastenlauluja.


Tyttöjen hameet Pomp De Lux // Paidat Esprit // Lippikset H&M // Vilman balleriinat Frozen & Alinan sandaalit Lotta & Lassi

Illalla viihdyttiin rannassa melkein kolmisen tuntia. 


Iltapalaksi maistui iskän kalastamat ja paistamat tuoreet ahvenfileet!

Loppuviikoksi ajastelen teille vielä viikon printin, mutta muuten palaillaan lomafiilisten kanssa paremmin ensi viikon loppupuolella :) Instagram päivittyy kuitenkin aktiivisesti päivittäin, joten jos haluat seurata meidän lomailua realiaikaisesti kannattaa näpätä @iinahu merkki seurantaan :)

Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille <3

Ei kommentteja