Vihdoinkin kotona!

Huh huh, vihdoinkin kotona! Palailtiin eilen meidän Helsingin reissulta ja täytyypä sanoa, että on ihanaa olla kotona.

Aikamoista reissaamista on kyllä ollut pari viimeistä päivää! Sunnuntaina ajeltiin Kemistä Seinäjoelle ja maanantaina otettiin heti aamusta nokka kohti Helsinkiä. Meidän Helsingin reissuun kuului lintsireissu from hell, sealife, kuuma päivä korkeasaaressa ja yksi auringonpolttama äiti. Vaiherikas, uuvuttava, mutta hauska reissu meillä silti oli. Näistä kirjoittelen teille myöhemmin lisää kunhan saan kuvat muokkailtua :)


Palataan kuitenkin vielä hetkeksi Kemiin ja viime sunnuntaihin, kun lähdettiin kohti Seinäjokea. Olen jo jonkinaikaa etsinyt boyfriend tyylisiä rennompia farkkuja. Nämä girlfriend mallin farkut löytyi Kemin seppälän alennusmyynneistä, kuten myös kuvan tennarit. Pitkähihainen paita on Cubukselta ja tykkäänkin heidän perusmallistosta kovasti.


Farkkupuolella meikäläistä muuten onnisti myös Helsingin reissulla. Pyörähdin tiistai-iltana vielä shoppailukierroksella iltaseitsemän jälkeen ja löysin JC:n alennusmyynneistä täydelliset pillifarkut sekä bootcut-farkut -70% alennuksesta. Tehtiin sinne täsmäisku myös keskiviikko aamuna ennen  kotiin lähtöä. Tälläkertaa Jounikin löysi itselleen farkut ja pari paitaa. Samalla kierroksella löysin tytöille Kappahlista Hampton Repuplicin shortsit ja t-paidat. Toivottavasti kesä jatkuu vielä pitkään!

Aurinkoista päivää kaikille <3

Ei kommentteja