Viikon printti // Free printable #1

Blogin uuden alun pyötä päätin kehittää blogiin aivan jotain uudenlaista, siitä syntyi idea erilaisten tulostettavien printtien tekoon! Tästä lähtien blogissa siis julkaistaan kerran viikossa viikon printti.


Olen joskus aiemminkin tehnyt kuvanmuokkausohjelmalla erilaisia tulostettavia printtejä. Nyt innostuin ideasta niin paljon, että päätin antaa teille blogin lukijoillekkin mahdollisuuden ladata ja tulostaa printit ilmaiseksi täältä blogista!


Kaikki blogissa jaettavat printit olen siis tehnyt itse. Ne on sovitettu A4-kokoisiksi, mutta tulostusasetuksia muuttamalla ne saa tulostettua pienempiinkin kehyksiin.

Nyt aluksi ainakin printit tulevat suuntautumaan lastenhuoneeseen, mutta muitakin printtejä on varmasti tulossa kunhan pääsen vauhtiin. Mitä tulee muuten tuohon ylläolevaan kehyksissä olevaan printtiin, niin meiltä sattui juuri loppumaan värillinen muste joten täydensin lauseen kekseliäästi lasten vahaliidulla ;)

Ensimmäiset printit on suunnattu siis pienille prinsseille ja prinsessoille. Tähän väliin nyt ei tule "Dream big little one" - sukupuolisensitiivisempää vaihtoehtoa. Sitä varmaan kuitenkin joku kyselee?

Translate //  You can download and print these images for free. Just move your mouse over the picture and click it open. Then press right button of the mouse on the top of the image and choose "save image as". You can then print image on your computer!

Please note that other blog images can not still be copied or printed for personal use without permission. These pictures are separated from the watermark.

Kuvan saat siis ladattua: kun klikkaat kuvan suuremmaksi, painat hiiren oikealla painikkeella kuvan päällä ja valitset "tallenna kuva nimellä". Sen jälkeen voit tulostaa kuvan koneeltasi.

Huomioithan kuitenkin, että muita blogin kuvia ei saa edelleenkään kopioida tai tulostaa omaan käyttöön ilman lupaa. Nämä kuvat on erotettu vesileimalla. :) Sitten vain tulostin laulamaan!

Ja hei, jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy jotain ideoita tai toiveita printtien suhteen, niin kuulen niitä mielelläni?

4 kommenttia