Lastenhuoneen DIY storage bed sneak peek


Ajattelin, että paljastan lastenhuoneen vasta sängyn teko-ohjeiden kanssa, mutta en vaan malta olla vilauttamatta teille uudistunutta lastenhuonetta!


Mua on jo pidemmän aikaa ahdistanut lastenhuoneen tavara paljous ja tilan puute. Vain pari viikkoa sitten vilautin lastenhuonetta blogissa ja sen jälkeen onkin kerennyt tapahtua paljon. Torstaina laitoin tyttöjen huoneen säilytyskalusteita myyntiin ja lauantaina ne lähtivätkin jo uuteen kotiin. Tämä tarkoitti luonnollisesti sitä, että päässä olevat sänkyvisiot oli konkretisoitava paperille.


Onneksi visio oli lopulta selkeä ja lauantainakin meillä olikin jo tarvikkeet uuteen sänkyyn. Tytöt ovat tykänneet nukkua yhdessä, joten sänkyä suunniteltaessa oli selvää, että tullaan tekemään sänky joka on yhteinen ja tuplasti yhtä junnusänkyä leveämpi. Kerron enemmän sängystä omassa postauksessaan, kunhan saadaan sänkyyn vielä laidat kiinni :)Lastenhuoneesta tuli heti kertaheitolla mieluisampi ja ainakin meikäläisen ahdistus lastenhuoneen suhteen katosi. Mikä tietenkin tärkeintä myös huoneen asukkaat tykkäävät huoneesta.Verhot pitäisi vielä vaihtaa ja katosta roikkuva vaaterekki tarvisi siirtää hieman eri paikkaan.

Syksy on jotenkin niin mieluisaa aikaa ja visioita erilaisten projektien toteuttamiseen olisi vaikka kuinka. Vielä täytyisi toivoa vuorokauteen pari lisätuntia, että kaikki projektit pääsisi toteutukseen asti!

5 kommenttia

 1. Tosi tosi kivan näkööstä <3

  mummo vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa :) Nyt vaihdoin vielä ne roosat verhot tuonne, niin tuli valosampi ja tyttömäisempi :)

   Poista
 2. Oletko uudistanut blogiasi jotenkon kun se ei näy mobiilissa kunnolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkälaisia ongelmia sulla on? Onko asettelu jotenkin pielessä vai mitä? :) Tsekkasin omalla puhelimella mobiiliversion ja mulla se ainakin pelitti normaalisti, joten nyt en osaa suoralta kädeltä sanoa mikä voisi olla ongelma? :)

   Ongelmia on tällähetkellä blogin osoitteen kanssa, sillä vanha www.morelikeme.fi ei toimi ja jouduin palauttamaan alkuperäisen blogspotin ohjeen saadakseni blogin toimimaan :)

   Poista
 3. Siis blogspotin osoitteen, että saan blogin toimimaan :)

  VastaaPoista