Loman loppu, arjen alku.

Huomenna se taas alkaa, arki. Neljän viikon loma on ollut rentouttava, vaikka ollaankin reissattu todella paljon. Tuntuu että nyt akut on ladattu syksyn varalle.

Arkeen palaillaan onneksi hissukseen, minä palailen töihin huomenna ja mies saa vielä lomailla pari päivää. Keskiviikkona tyttöjen päiväkoti alkaa taas ja mun "vauvat" siirtyvät isojen lasten ryhmään. Tuntuu hurjalta ajatella, että tuossa ryhmässä tytöt ovat siihen asti kunnes menevät eskariin.

Mekko saatu Defshopilta*
Alkava syksy tulee varmasti olemaan kiireinen ja stressaavakin. Reilun kuukauden kuluttua juhlitaan tyttöjen synttäreitä ja lokakuussa suunnataan katseet tulevaan keittiöremonttiin. Kirpparipöytää pitäisi alkaa varailla ja miettiä, että mitä kaikkea keittiötavaraa laitetaan myyntiin.

Ensi viikonloppuna olisi ollut aivokasvainta sairastaneiden lasten perheiden vertaistukitapaaminen Turun lähettyillä. Odotin viikonloppua kuin kuuta nousevaa. Ei päästäkkään nyt lähtemään, kun J ei saanutkaan töistä vapaata. No täytyy toivoa, että tälläisiä tapaamisia järjestettäisiin vielä joskus.

Nyt lähden nauttimaan viimeisestä lomapäivästä! Ihanaa päivää kaikille :)

Ei kommentteja