DIY työpiste suunnitelmia olohuoneeseen

Pistimme joku aika sitten meidän työpöydät myyntiin ja tilalle Jouni löysi halvalla ison toimistopöydän. Näkemäni kuvan perusteella pöytä näytti ihan kivalta, pitkältä ja kapealta, mutta totuus olikin aivan toinen. Pöytä on suorastaan järkyttävän suuri ja vie olohuoneesta näin ollen valtaosan.

Nyt parisen viikkoa pöytää katseltuani päätin, että pöytä saa muuttaa autotalliin nikkarointipöydäksi. Tätä myös J ehdotti pöydän paikoille kasattuaan. Nyt olenkin suunnitellut työpöytää pienenä DIY-projektina ja ajattelin vilauttaa suunnitelmia hieman teillekkin. Tavoitteena olisi siis saada kaunis, tarpeeksi kapea, mutta pitkä ja tilava työpöytä olohuoneeseen. Pöydän on tarkoitus toimia meidän molempien työpöytänä, eli siihen tulisi mahtua läppäri sekä J:n valtavan suuri pöytäkone.


Googlaillessani aiheesta törmäsin useammassakin blogissa näihin Bilteman "pukkijalkoihin", nämä miellyttävät silmääni kovasti ja plussaa on tietenkin myös tuo edullinen hinta. Pöytälevyksi voisi harkita Bilteman Mäntyistä liimapuulevyä. Levyä saa jopa 2,1m pitkänä ja 50cm leveänä. Se olisi siis pituudeltaan sekä leveydeltään melko täydellinen. Levy pitäisi kuitenkin nähdä luonnossa, että tietäisi soveltuisiko se tällaisenään tähän tarkoitukseen, vai tarvitsisiko se vielä tukipuita alas.

Laitoin myös paikalliseen puuyritykseen kyselyä MDF-levystä joka olisi ainakin tukeva ja sitä saisi minkä mittaisena tahansa. Täytyy katsoa minkälaiseen ratkaisuun lopulta päädymme, kun saan hinta-arviota MDF-levystä.

Tälläiset pienet ja suht vähätöiset DIY-projektit on kyllä kivoja ja mikä parasta tällä tyylillä saa juuri sellaista, kun haluaa!

Kuvat Biltema

2 kommenttia

  1. Kivoja suunnitelmia, meillä on tosi samanlaiset suunnitelmat itselläkin. Tarvitaan pitkä pöytä, jonka ääreen mahtuu molemmat tekemään töitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Työpisteet on kyllä tosi haastavia, kun vie ison tilan ja tietty positiivista olisi, että se olisi edes jollakin tapaa kaunis :) Meillä edelleen on matskut kaupassa, kun keittiöremppa pukkaa päälle. Vielä painiskelen noiden pukkijalkojen kanssa, että pitäisikö Tampereen reissulla hakea ne Ikean pukkijalat kuitenkin? Onneksi on vielä aikaa tuumata :) Sulla oli muuten tosi kiva blogi, lisäsin sen heti lukulistalle :)

      Poista