House of Brandonin ystävämyynnit

Nyt on pakko tulla vinkkaamaan teillekkin, sillä sähköpostiin kilahti äsken viestiä House of Brandonin ystävämyynneistä*. Meikäläinen kirmasi äkkiä HOB:n sivuille sillä myös kaikki Converset oli lisätty ystävämyyntiin. Nyt täytyykin myöntää, että liha on heikkoa ja ostoslakko petti sen sileäntien!


Converset ovat ehdottomasti meikäläisen luottokengät. Useampi malli jo löytyy sekä kenkiä, että laukkuja kyseiseltä merkiltä. Ensimmäiset conssit ostin reilu  8vuotta sitten ja ne ovat kovasta käytöstä huolimatta edelleen ehjät ja sulautuvat jalkaan täydellisesti.

Olen jo hetken aikaa suunnitellut näitä valkoisia Pro Lether White* kenkiä ostettavaksi ja pakkohan ne oli kotiuttaa, kun hintaa oli tiputettu ystävämyynteihin 60€.

Aivan ihanat olisi ollut myös nämä Ctax Ox Solar Orangetkin*, mutta harmillisesti meikäläisen kokoa niistä ei enää ollut :(

Silmään pisti myös nämä ihanat All Star Hi Red:it jotka sopisivat ihanaksi väripilkuksi syksyyn.

Onneksi ostolakko piti kuitenkin sen verran, että kotiutin ainoastaan yhden parin consseja. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa ystävämyyntien vaatepuolikin*, kivoja aleja oli laitettu myös tämän kauden uutuus tuotteille!

Yhteistyössä House of Brandon

*sis. mainoslinkkejä

Ei kommentteja