Kauhajoen ruokamessut tootd & ootd

Käväistiin eilen Kauhajoen ruokamessuilla Katan ja tyttöjen kanssa. Ruokamessut on meidän joka vuotinen perinne ja nämä olivat nyt tyttöjen toiset ruokamessut.

Kauhajoella paistoi ihanasti aurinko joten mikäs siinä kierrellessä Hämes Havusen idyllisessä pihapiirissä. Mukaan tarttui Taivalkoskenmyllyn muroja, kasviksia, lihahyytelöä (meidän likat rakastaa sitä :D) ja leipää. Lopuksi koukattiin vielä meikäläisen vanhalle duunipaikalle syömään, eli Kauhajoen ABC:lle. 

Bleiseri Stradivarius // Paita Only // Farkut Crocker // Kengät Leaf // Laukku Beverly hills polo club

Onnistuin haalimaan päälleni asun joka on niin mua! Paidan ostin pari viikkoa sitten Vero Modasta  ja se onkin päässyt jo pari kertaa päälle. Crockerin farkut ostin Helsingin reissulla JC:stä -70% alennuksesta ja kengät ostin Kemin seppälästä. Bleiseri on kirpputorilöytöjä parin vuoden takaa ja Beverly hills polo clubin laukku on tilattu Membersiltä. Tämä yhdistelmä pääsee päälle varmasti jatkossakin. :)

Tyttöjen takit Zara // Farkut Name It // Kengät Adidas // Huivit ystävän tekemät

Tälläkertaa tytöille kiskaistiin päälle mätsäävät asut! On muuten hienoa kuinka tyttöjen luonteet alkavat tulla esille. Yksi päivä Alina halusi päälleen prinsessamekon ja Vilma sanoi, että ei halua mekkoa vaan housut. Niinpä Alina juoksenteli päivän prinsessamekossa ja Vilmalle päälle sitten housut ja paita. Tätä tyyliä aion noudattaa jatkossakin, mikäli tytöt esittävät toiveen erilaisista vaatteista se tottakai toteutetaan. Missään vaiheessa heitä ei ole tarkoituis pakottaa samanlaisiin vaatteisiin, vaan toiveita kuunnellaan.

Semmoisia asuja tälläkertaa :) Nyt lähdetään nauttimaan tuosta aurinkoisesta syyspäivästä ja illaksi töihin. Ihanaa launtaita vielä kaikille :)

Ps. Huomioithan, että blogi toimii toistaiseksi osoitteessa www.vauvaodotus.blogspot.fi :)

Ei kommentteja