Keittiöremontin viimeisiä viilauksia

Kävimme eilen Puustelli keittiöillä hiomassa vielä viimeisiä keittiöremontin asioita kuntoon. Remppa lähestyy kovaa vauhtia ja maanantaina täytyisi vahvistaa keittiöremontin lopullinen toimituspäivä!

En vaan voi vieläkään uskoa todeksi, että todella pääsen tuosta keittiöstä kohta eroon! Tilalle tulee reilusti enemmän laskutilaa, uudet kodinkoneet ja muutenkin saadaan meidän näköinen keittiö.


Toki remontti pistää myös jännittämään. Ikinä ei voi tietää paljastuuko keittiötä purkaessa ikäviä yllätyksiä, tai tuleeko remontoidessa muita viivytyksiä. Muuten fiilis on kyllä todella hyvä ja odotan innolla näkeväni lopputuloksen. :)

Kaapit tulevat siis olemaan valkoiset, pöytätaso ja välitila tulee mustaksi. Kodinkoneet tulevat kaikki valkoisena. Myös liesituulettimen taakse tulee tuota samaa aluco sisustuslevyä mitä välitilassa on. Tarkoitus olisi tuunata vanha keittiönpöytä valkoiseksi ja siihen sitten sovittaa olemassa olevat mustat keinonahkatuolit. Mutta tästä sitten tulossa omaa postausta, kun pääsen toteuttamaan projektia.


Tulemme tosiaan saamaan ylläolevan astiaston kaupantekijäisenä remontin yhteydessä. Valkoista Teemaa meiltä löytyy ennestään reilusti ja Essence-viinilaseja on myös monessa eri koossa. Fiskarsin ff-aterimet jäävät varmaan "paremaan käyttöön", sillä meillä on Hackmannin savoniat arkikäytössä.

Muutamia juttuja haluaisin kuitenkin uuteen keittiöön hankkia! Törmäsin näihin Maku kitchen & life purkkeihin paikallisella kirpputorilla ja tykästyin niihin kovasti. Nuo pienemmät purkit sopisivat esimerkiksi sokerille & suolalle ja isompi kahville. Vanhoista täytyy kuitenkin päästä eroon ennen uusien hankkimista.

Lisäksi haaveilen noista Musta 5101 keittiösuihke ja käsitiskiaine pulloista, sekä tiskiharjasta. Mayn metallikoria harkitsin. Löysin kuitenkin pronssisen Annon korin Anttilan konkurssimyynneistä, jonka voisi sprayata valkoiseksi tai mustaksi.

Nyt vaan lasketaan enää viikkoja! Juhlitaan siinä välissä tyttöjen synttärit ja tyhjätään kaappeja turhasta tavarasta :)

Ei kommentteja