Keittiön 3D-piirrustukset

 Keittiöremontti lähestyy hurjaa vauhtia! Viikon päästä pitäisi keittiön purkutyöt olla valmiina ja perjantaina keittiön uudet kalusteet kaartavat pihaan. On siis varmaan oikea aika vilauttaa mitä tuleman pitää!


Meidän keittiössä on siis kaksi I:n mallista osaa. Molemmilla puolilla kalusteiden sijoittelu tulee säilymään aikalailla ennallaan. Toiselle seinustalle tulee siis yksi iso tiskiallas, lisäosina vihanneskulho sekä leikkuulauta. Olen ehdottomasti yhden isomman tiskialtaan puolesta puhuja. Tämän ratkaisuin koimme toimivaksi jo edellisessä kodissa. Suurinosa tiskeistä tiskataan kuitenkin tiskikoneessa, joten kahdelle altaalle ei ole tarvetta. Sen sijaan suuressa tiskialtaassa saa kätevästi pestyä myös uunipellit ja muut isompikokoiset astiat. Lisäksi tälle seinustalle tulee paikka mikrolle, erillisuuni sekä induktiotaso. Pöytätilaa vapautuu käyttöön runsaasti ison teräksisen tiskipöydän poistuttua.Toisella puolella halusimme säilyttää vitriinikaapin, mutta alakaapit muutimme vetolaatikoiksi. Ainut muutos tälle seinustalle on yhden kaapin poistuminen, että saadaan iso pakastin mahtumaan tilaan. Tässä poistuvassa kaapissa meillä on ollut vain kattilat ja paistinpannut, joten kaapin poistuminen kokonaan ei varmasti haittaa. 

Remontti on tavallaan jo aloitettu, sillä keittiön kaapeista on karsittu myyntiin todella paljon tavaraa. Tänään meillä alkoikin kirppispöytä Ykkösbasaarilla (pöytä 53) jos joku haluaa tsekkailla mitä sieltä löytyy! Edullisesti siellä on kaikennäköistä sisustustavaraa, kattiloita, astioita, mun ja tyttöjen vaatteita ja lisää on tarkoitus kartoittaa vielä tässä viikonlopun aikana.

 Hauskaa on muuten huomata miten tyyli on muuttunut muutaman vuoden sisällä. Edellisessä asunnossa meillä oli keittiössä antrasiitinharmaa lattia, vanhaa lankkua muistuttavat harmaat tasot sekä harmaa välitila. Nyt halusin keittiöön enemmän kontrastia ja taso sekä valitila tulee mustaksi.

Mielenkiinnolla siis jäädään odottelemaan remontin alkua ja jänskäämään kuinka kivuttomasti remontti lapsiperheessä sujuu? Toivottavasti mahdollisimman kivuttomasti, sillä lisästressiä loppukuulle tuo myös Alinan kontrollimagneetti.

Kirpsakkaa loppuviikkoa kaikille :)

2 kommenttia

 1. Hyvät suunnitelmat teillä. Uskoisin remontin menevän hyvin, eikös teille ole tulossa asennus firman toimesta? Ammattilaiset osaavat asiansa ja homma hoituu nopeasti. Ja kun toiminnot kestävät paikoillaan on remontti kivuttomanpi kuin toimintoja siirtäen. Tsemppiä remppaan ja Alinan kontrolliin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo asentaja asia on vielä vähän avoin, kun keittiö tulee tosiaan perjantaina 13-18 välillä. Jos keittiö tulee heti 13:00 ei ongelmaa ole ja asentaja tulee asentamaan keittiön perjantai-iltana. Jos keittiö tulee esim.. Jos keittiö tulee vasta illasta, ei meillä ookkaan asentajaa, koska asennus menis siinä tapauksessa maanantailla ja meidän asentaja lähtee koko viikoksi Järvenpäähän :(

   Meille vähän sanottiin, että hyvin epätodennäköistä on, että keittiö tulee vasta perjantaina. Mutta niinhän siinä kävi ja nyt ollaankin vähän pulassa sen kanssa. :D Onneksi tosiaan kaapit on valmiiksi kasattu ja laminaattitasoissakin pitäis olla tarvittavat upotukset altaille ja liedelle. Suurimmaksi työksi jääkin jäätävän kokoisen aluco-levyn leikkaaminen sopivan kokoisiin paloihin :)

   Kiitos vielä tsempeistä <3

   Poista