Kolme kuvaa keittiöremontista

Puustelli keittiö mainostaa "elämäsi helpointa keittiöremonttia". Ette arvaakkaan kuinka olen stressannut keittiöremontin sujumista etukäteen mainossloganeista huolimatta.


Keittiön purkuoperaatio aloitettiin keskiviikkona. Vanhat keittiönkaapistot ja kodinkoneet lähtevät uusiin koteihin. Suurin homma taisikin keittiön purussa olla tuon välitilalaatan irrottaminen. Sen parissa oli Jouni ja appiukko ahkeroinut useamman tunnin.


Tämä kuva on otettu perjantaina aamulla ennen uuden keittiön saapumista. Keittiö saapui siis eilen puoli kolmen aikoihin. Onneksi me on löydetty aivan mahtava keittiöasentaja, joka tuli eiliseksi illaksi hääräämään keittiön parissa avustajansa kanssa. Ja arvatkaa mitä? Tänään homma jatkuu! Istun parhaillaan sohvalla viltin alla ja katson tv:stä Soppa 365 ohjelmaa samalla, kun asentajat tekevät viimeisiä viilauksia keittiössä.


Tämä kuva on otettu eilen illalla, kun asentajat olivat ahkeroineet keittiön parissa kuusi tuntia. Tässä vaiheessa kaikki kaapit ovat kiinnitetty. Nyt sitten kiinitellään enää välitilaa, sokkeleita ja ovia. Kodinkoneet liukuvat myös paikoilleen ja ilmeisesti meidän vakkari sähkömies on tulossa tänään tekemään tarvittavat sähkötyöt. Putkimies tulee mahdollisesti tänään tai sitten viimeistään maantaiaamuna, mutta se on enää niin pieni viilaus, että sen odotteleminen ei haittaa.

Yksi unelma on käymässä siis kovaa vauhtia toteen <3 Unelmien keittiö valmistuu silmissä! Ihanaa viikonloppua murut.

Ps. Kiitos myös anopille, kun olet ottanut tytöt hoiviin keittiöremontin ajaksi. <3

2 kommenttia

  1. Eikö teille kuulu asennus keittiön hintaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asennuksen olisi saanut Puustellinkin kautta, mutta me otettiin tuttu asentaja joka on meille asentanut keittiötä aiemminkin :)

      Poista