DIY Jalkakylpysuola

Olen pitänyt blogissani kolme vuotta joulukalenteria. Tänä vuonna ajattelin pitää stressittömämmän blogijoulun! Siksi päädyinkin ratkaisuun aloittaa jouluhössötyksen täällä blogin puolella jo hyvissä ajoin. Tästä päivästä lähtien siis blogiin tipahtelee kaikkea jouluun liittyvää.


Tämä jalkakylpysuola on piparminttuaromin ansioista ihanan raikas ja viilentävän tuntuinen. Lahjan valmistamiseen ei mene kauaa, eivätkä "raaka-aineet" maksa paljoa. Tämä onkin oiva lahjaidea pukinkonttiin. Jalkakylpysuola pysyy hyvänä noin kuukauden, joten tämä kannattaa tehdä ja purkittaa vasta viime hetkellä.


Jalkakylpysuola

1,5dl karkeaa merisuolaa
1,5tl piparminttuaromia
elintarvikeväriä

Valmistus

Mittaa suola ja piparminttuaromi muoviastiaan, lisää halutessasi pieni tippa elintarvikeväriä. Sekoita kaikki sekaisin. Laita kylpysuola lasipurkkiin ja hemmottele ystävääsi ihanalla itsetehdyllä joululahjalla!

Huom, jos käytät elintarvikeväriä olethan varovainen. Liika elintarvikevärin käyttö saattaa värjätä ihoa.

2 kommenttia

  1. Miksi se säilyy vain kuukauden? Suola säilyy iäti, värikin tosi kauan eli tuo aromiko sen "pilaa" noin nopeasti? Ja mistä tietää että se on pilalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden aromien ja värien ansiosta suola rupeaa hiljalleen sulamaan, mitään varsinaista pilaantumista sille siis ei tapahdu :)

      Poista