Meidän uusi Puustelli keittiö

Nyt on vihdoin aika kurkata uudistuneeseen keittiöön :) Ja tähän samaan syssyyn tervetuloa uudistuneeseen blogiin. Domain ongelmien takia päätin uudistaa blogin nimen ja osoitteen, joten tästä lähtien blogi toimii nimellä Tukka auki ja osoite www.tukkaauki.com on nyt toiminnassa. Ei kuitenkaan hätää, sillä vanha bloggerin osoite ohjaa suoraan tähän uuteen :) Palaan tähän muutokseen vielä paremmin sillä nyt siirrytään postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli meidän uuteen Puustelli keittiöön.


Palataan ajassa vielä hieman taaksepäin ja siihen miltä keittiö näytti aiemmin. Aikamoinen muutos tosiaan käytiin läpi. Onneksi koko remontti meni suht kivuttomasti ja uudessa keittiössä on kokkailtu jo pian pari viikkoa. :)


Todella paljon jännitin sitä miltä välitila tulisi näyttämään ja järkytys olikin melkoinen, kun välitilan näin ja se oli meidän valossa erittäin harmahtava. Siinä sitten pienen kriiseilyn jälkeen piti päättää, että laitetaanko välitila mustaksi vai valkoiseksi. Aluco välitilalevyssä on tosiaan se hyvä puoli, että levyssä on aina kaksi puolta. Toinen on tumma ja toinen vaalea. Pienen pohdinnan jälkeen päätin kuitenkin mennä alkuperäisellä mustalla suunnitelmalla ja heti, kun levy oli seinässä tiesin päätöksen olleen oikea :)Kodinkoneisiin olen ollut todella tyytyväinen. Induktio on kyllä aivan mahtava keksintö, keittonkin saa kiehumaan aivan muutamassa minuutissa. Uunissa on monia erilaisia toimintoja mistä olen todella innoissani. Sisäänrakennettu lämpömittari ja ajastin on asioita joita en ole tiennyt tarvitsevani. Mutta joita jo nyt rakastan <3


En voi myöskään tarpeeksi hypettää tuota AEG:n santo jääkaappia. Meidän ruokahävikki on palautunut aivan minimiin, sillä tuolla hedelmät ja vihannekset pysyvät hyvinä todella pitkiä aikoja.

Vähän pitää vielä korjata noita silikoneja ja Puustellilta on tulossa vielä pari päätylevyä yläkaappien päätyihin.

Muuten remontissa ei ollut mitään suurempaa ja kaikki kalusteet tulivat oikeina ja virheettöminä.  Todella tyytyväinen olen lopputulokseen ja valintoihin mitä tehtiin. Nyt täytyisikin tuunata olemassa oleva ruokapöytä keittiöön sopivammaksi.

Mitäs mieltä te olette lopputuloksesta?

10 kommenttia

 1. Mää tykkään ku mikro on nyt oikias kohoras tällääsellä lyhyenlännälle mummolle, kun tuun kylään ei tartte enää varpailleen nousta ku lämmittää mikros jottain.

  Muutenkin kyl ihan mahtis keittiö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä mä just ajattelinkin, että on sullekki sopivalla korkeudella ;) :D

   Poista
 2. Näyttää kyllä tosi hyvältä, vaikka välitila onkin aika tumma. Pitikö teidän siis maalata tuo välitilan levy uudestaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitänyt maalata. :) Ihan oikean värinen se sitten oli, kun paikoilleen nostettiin :) Paljon kyllä pohdin tuota välitilaa ja alussahan se olikin valkoinen. Valkoisena keittiöstä olis tullut mun makuun turhan kliininen. Meidän koko kämppä on kuitenkin tosi vaalea, joten tuo mustavalkoinen keittiö tuo sopivasti särmää muuten niin vaaleaan asuntoon :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä on tullut vietettyä täällä keittiössä jo tovi jos toinenkin :)

   Poista
 4. Todella kaunis keittiö! Mun mielestä tuo tumma välitila antaa särmää, valkoisena keittiöstä olisi tullut liian kliininen. Keittiöremontit ovat huikean palkitsevia ja se fiilis kun pääsee kokkaan aamulla uuteen keittiöön ♡ Love!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen myös samaa mieltä tuosta kliinisyydestä, nyt tuo musta tuo pientä särmää koko asuntoon :) Enää pitäisi vaan tehdä jotakin tuolle ruokapöydälle, mutta eiköhän se ongelma hoidu ihan valkoisella maalilla :)

   Poista
 5. Tosi kiva! Mitä tämä tuli maksamaan? Olen ymmärtänyt, että Puustelli on kalleimpia keittiötoimittajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En ole blogin puolella keittiön hintaa sanonut, mutta edullinen tarjous saatiin mielestäni Puustellilta. Alkuperäinen tarjous mikä saatiin oli aivan liian korkea meille, mutta sitten saatiin niin vastustamaton tarjous, että pakkohan se oli hyväksyä. Meillä tosiaan kaikki kodinkoneet ja kalusteet tuli puustellilta ja jos sanon näin ympäripyöreästi, niin kyllä siinä 5 numeroisesta summasta on kyse. Lisäksi saatiin kaupantekijäisenä vielä 900€ edestä Iittalan astioita mikä oli tosi kiva boonus. Jos nuo astiat miinustaisi tuosta summasta niin sitten puhutaan jo 4 numeroisesta luvusta ;)

   Poista