Eilinen vapaapäivä

Meillä oli eilen tyttöjen kanssa yhteinen vapaapäivä ja se oli niin kiva, että ajattelin jakaa teille paloja siitä täällä blogissakin. Mitään normaalista poikkeavaa me ei tehty, oltiin kotosalla, ulkoiltiin, koristeltiin kuusi ja käytiin saunassa. Silti jotenkin päivästä jäi tosi hyvä fiilis.


Aamu me startattiin ihanan rauhallisesti, tytöt saivat vapaapäivän kunniaksi katsoa Ryhmä Hauta telkkarista ja mä tein samalla hieman blogihommia. Maanantaina me kasattiin se suunnittelemani työpöytä ja oonkin siihen ihan rakastunut. Pöytä vilahtelee parissa kuvassa, mutta tarkemmat ohjeet pöytään jaan hieman myöhemmin :)


Olin luvannut tytöille maantaina, että tiistaina koristeltaisiin kuusi, joten aamutoimien jälkeen tytöt rupesivat kuusen koristelu hommiin. :) Minä hoidin vaan kuusen kasauksen ja lopuksi levittelin koristeita hieman tasaisemmin. Muuten keskityin keittiössä lounaan valmistamiseen.


Kuusen koristelun jälkeen laskin tytöt takapihalle ja tein vielä sämpyläruudut uuniin. Pihalla laskettiin mäkeä ja siinä se aika riensikin nopeasti.


Illalla käytiin tyttöjen kanssa vielä saunassa J:n ollessa pelailemassa sulkkista. Lastenhuone hiljenikin jo kahdeksalta, mitä meillä ei muuten tapahdu juuri koskaan. :D


Iltapalaksi kokkasin yhtä lempparisalaattia, eli Tacosalaattia ja majoittauduin sohvan nurkkaan katsomaan Designated Survivoria Netflixistä. Totaalisen koukuttava sarja, joka kannattaa ehdottomasti tsekata :)

Vaikka välillä kaipaankin vauva-aikaa, niin kyllä on ihanaa, kun tytöt kasvaa ja arki helpottuu :) Ihanaa loppuviikkoa kaikille, joulu lähestyy!

Ei kommentteja