Onnistuneita ALE-löytöjä

Alennusmyynnit ovat taas päässeet vauhtiin ja ajattelin tulla vilauttamaan paria ale-löytöä, jotka onnistuin tytöille tekemään ennen joulua.

Olen venyttänyt "hienostelutakkien" ostoa pitkälle talveen ja miettinyt tarkkaan, että ovatko ne tarpeelliset. Joulun alla sähköpostiin kilahti kuitenkin niin vastustamaton tarjous Pomp De Luxilta, että en kahta kertaa kauempaa miettinyt näiden ihanien takkien tilausta.


Takit onnistuin kotiuttamaan hurjalla -60% alennuksella, eli todella edullisesti. Nämä kerkeävät olla vielä hyvän aikaa käytössä ennen kevättä.


Samalla klikkailin ostoskoriin muutaman asustesetin -50% alennuksella. En tiedä onko meidän tytöt vaan jotenkin pienikokoisia vai tekeekö Pompi isoja lapasia, koska nuo lapaset ovat pituudeltaan aivan todella pitkät. Sormien jälkeen jää tyhjää tilaa vielä useampi sentti :D No ovat kuitenkin aivan käyttökelpoiset, toisin kuin mukana tulleet pannat jotka ovat sopivat ehkä parin vuoden kuluttua. :D

Lisäksi tilasin tuon ihanan huivi + pipo setin ja nämä ovatkin jo päässet joulun pyhinä kovaan käyttöön :)


Piipahdin eilen myös kaupungilla ja tyttöjen kaappiin löytyi muutamia paitoja, housuja sekä yökkärit. Kotona jatkoin vielä shoppailua ja löysin -40% alella tytöille kevääksi Mini Rodinin ruskeat picot, sekä Pomp De Luxilta softshell haaalarit kevääksi -50%.  Nyt vaan täytyy toivoa, että nuo Picot eivät ole aivan järkyttävän isot, sillä otin ne koossa 104/110. Nyt jos löytyisi vielä toppahaalarit ensi talveksi, niin sitten voisi nämä alet taputella tällä erää. :)

Oletteko te tehneet alelöytöjä?

4 kommenttia

 1. En ole päässyt vielä edes alkuun ja parhaat löydöt on varmaan myyty loppuun. Omalle samanikäiselle ostettiin syksyllä pico 104/110 ja sitä pidettiinkin jo ja ei ollut häiritsevän iso. Keväällä varmasti parempi kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysinkin Picon mittoja vähän netistä ja niiden perusteella se pienempi koko jäisi hihoista liian lyhyeksi, eli sitten vaan odotellaan kevättä :D Meidän tytöt vaan on suht pienikokoisia mun mielestä ja monet 98 koon takitkin on heille valtavia :D

   Aika hyvin oon ite vielä löytänyt tavaraa vielä, mutta kyllähän monesta paikasta on ne suosituimmat koot jo menneet :/

   Poista
 2. Tirppujen lookit on kyl ihan wau :) <3

  tv. Mummo <3 <3

  VastaaPoista