Kevättä lasten vaatekaapissa

Aurinko paistaa, linnut laulaa ja ihan pian on jo maaliskuu! Mihin tämä aika oikeen katoaa? Kevät tuleekin kohisten ja sitä silmällä pitäen on tullut tehtyä kivoja hankintoja tyttöjen vaatekaappiin.


Tiedättekö, kun on sellainen must have -haave jostakin lastenvaatteesta? Mulla on ollut sellainen jo jonkun aikaa, mutta en vaan ole hennonut avata kukkaronnyörejä maksaakseni 200€ kahdesta takista. Jep, Mini Rodinin Pico on vienyt munkin sydämen.. Lopullisen Got To Have pinttymän sain asiasta alkuvuonna ja onneksi löysinkin Picot aivan super hyvällä alella. Lopullinen puntarointi käytiinkin välillä ruskea vai pinkki? Jotenkin se pinkki ei lopulta vakuuttanut mua, tää ruskea pico sen sijaan on mun silmään täydellinen. Niin helppo asustaa tyttömäiseksi pinkeillä asusteilla.


Toinen lastenvaate himotus on ollut nämä Papun keltaiset polvipaikat. Meille kotiutui about vuosi sitten ekat polvipaikat ja olen todella tykästynyt näiden hinta-laatusuhteeseen. Nämäkin löysin hyvästä alesta ja ovat kyllä aivan täydelliset kevääseen. Molemmat leggarit on kokoa 98/104 ja kasvunvaraa on edelleen molemmissa reilusti. Vielä himottaisi ne tummemmat polvipaikat, mutta olen päättänyt nyt olla pienessä ostoslakossa kevään osalta.


Oikeastaan ainut hankinta mitä kevättä varten tulisi tehdä on kengät. Vilmalle Gore-Tex:it ja molemmille tytöille lenkkarit tai kahdet! Sportsdirect:in valikoimaa olen jo selannut kevättä silmällä pitäen ja sieltä löytyisikin useammatkin kivat vaihtoehdot.


Kollaasin kuvat: Sportsdirect.com

Nuo Niket olisi aivan ihanat, mutta tykästyin myös noihin Fabric-merkin lenkkareihin. Samanlaista kevyttä muotokieltä kuin nikeissa, ja kivaa näissä on mielestäni tuo yksivärisyys. Nuo addut on myös vaan niiin söpöt ja tekisi kyllä mieli kotiuttaa ne aivan heti :D Toisaalta tuollaiset tennarimallin kengätkin olisi kivat ja sopisivat moneen menoon. Täytyy siis todella pohtia, että mille meillä todella olisi käyttöä. Viime kesänä tytöillä oli kuudet parit kenkiä molemmilla ja ehkä täksi kevääksi järkevöitän vähän tuota kenkä puolta. Tosin aika nopeasti noihin lukemiin päästään, jos Goret lasketaan mukaan.

Joko te olette tehneet kevät hankintoja lasten vaatekaappiin ja oletteko hyödyntäneet alennusmyyntejä?

Ei kommentteja