Laskiaissunnuntain pulkkamäki

Ai vitsi mikä upea aurinkoinen pakkaspäivä saatiin tänne Seinäjoelle laskiaiseksi. 


Lupailtiin tytöille perjantaina, että lähdetään laskiaisena pulkkamäkeen ja päivällä sitten heitettiin pulkat takaloosteriin ja suunnattiin läheiselle Tanelinlammelle. Onneksi bongasin paikallisesta faceryhmästä, että laskettelukeskuksen pulkkamäki on aivan täynnä, joten tajuttiin suunnata rauhallisemmille vesille. Saatiin vielä tyttöjen täti Anni mukaan pulkkamäkeen, josta tytöt olivat erityisen onnellisia!


Kesken laskettelureissun J lähti hakemaan tytöille vielä liukureita Prismasta, sillä meillä oli vaan pulkat mukana. Kylläpä oli hauskaa päästää itsekkin sisäinen lapsi irti ja laskea pari kertaa mäestä alas yksin :D


Laskettelureissun jälkeen suunnattiin kotiin keittämään kaakaota ja herkuttelemaan laskiaispullilla. Sopivasti aurinkokin meni pilveen, kun päästiin kotiin. Täytyy ehdottomasti mennä toistekkin laskemaan Tanelinlammelle. Osaakohan kukaan muuten vinkata onko täällä Hyllykallion alueella laavupaikkaa? Olisi ollut niin ihana lähteä vielä paistamaan makkaraa johonkin laavulle, mutta ei viitsitty lähteä enää laavun metsästys puuhiin, kun makkaratkin vielä uupui.


Kuvat on muuten otettu uudella kamerallani, eli Olympuksen Pen epl7:llä :D Olen niin onnellinen, että vihdoin päätin panostaa tähän "bloggaajakameraan", ei tätä ole turhaan hypetetty. Mutta kirjoittelen siitä aiheesta lisää myöhemmin :) Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia

 1. Olipa niin iloosia kuvia koko porukasta ja noiden Tirppujen iloiset ilmeet ja hymyt. On ne vaan ihania <3


  tv. Mummo Kemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisitpas nähnyt ne ilmeet, kun päästiin laskiaispullia syömään :D Vilmakin veti kaks :D

   Poista