Poniravikoulun synttärit & juhlaravit (arvonnan voittaja)

Postaus toteutettu yhteistyössä Seinäjoen poniravikoulun kanssa.


Kirjoittelinkin viimeksi, että käytiin tutustumassa Seinäjoen poniravikoulun toimintaan tyttöjen kanssa. Viime sunnuntaina sitten oli ne postauksessa mainitut poniravikoulun synttärit ja juhlaravit. Itse olin sunnuntaina aamuvuorossa töissä ja lähdettiinkin suoraan sieltä katsomaan juhlahumua. Yllätys olikin positiivinen, kun saavuttiin poniravikoululle. Paikalle oli löytänyt iso joukko perheitä :)


Poniravikoululla oli todella monenlaista puuhaa tarjolla. Aluksi käytiin testaamassa keppihevosrata, jonka jälkeen siirryttiin sisätiloihin hoitamaan Enska ponia. Tälläkin kertaa tytöt olivat tarkkoina harjoista mitä heille tarjottiin. Alina tokaisi ensimmäisestä harjasta mitä hänelle tarjottiin, että "tämä ei ole pinkki". No onneksi lopuksi löytyi tarpeeksi pinkki harja jonka neiti kelpuutti ponin harjaukseen. :D Tallissa vietetyn ajan jälkeen siirryttiin pihalle heittämään hevosenkenkää. Välillä herkuteltiin kekseillä ja mehulla. Lopuksi käytiin vielä ajamassa ponilla, tällä kertaa tytöt menivätkin yksin kärryjen kyytiin. Selvää ponihuumaa havaittavissa!


Raviskalla oli tälläkin kertaa todella kylmä tuuli ja kylmyyden sanelemana siirryttiinkin jatkamaan juhlintaa raviskan Ravintola Pruuniin. Pruunissa oli myös järjestetty kivaa aktiviteettia lapsille, muunmuassa keppihevos askartelua ja poseerausta ponin kanssa.


Meille oli tosiaan varattu ruokailu ravintolaan. Tytöt valitsivat itselleen nakit ranskalaisilla ja me otettiin J:n kanssa porsaan leikkeet. Kyllähän ne ranskalaiset ja nakit on aikamoinen hitti ainakin meidän tyttöjen mielestä. Jälkkäriksi tytöt saivat vielä annokset jätskibuffasta, jota itse kateellisena ihastelin :D


Nämä taisivat olla meidän tyttöjen neljännet ravit mihin osallistuttiin. Tälläkin kertaa viihdyttiin mainiosti. Varsinkin Muksulan pallomeri oli tyttöjen mieleen. Ilta kuluikin nopeasti lasten leikkipaikka Muksulassa ja välillä piti käydä pelaamassa vähän totoa. TälläKIN kertaa voitot osui kohdalle molemmissa lähdöissä mitä pelasin. :D


Raveissa on kyllä jotenkin oma maaginen tunnelmansa. Suosittelen kyllä kaikkia käymään ainakin kerran elämässään raveissa lasten kanssa tai ilman. Varsinkin kerran vuodessa järjestettävät kuninkuusravit ovat kokemisen arvoiset!


Myös arvonta on suoritettu ja voittajaan on oltu yhteydessä. Arvonnan voitti Anne Poutanen. Kiitos kaikille arvontaan ja poniravikoulun synttäreille osallistuneille :)

Ei kommentteja