Twins closet // Kauppareissulla

Ennenkuin julkaisen Poniravikoulun lahjakortin voittajan, otetaan tähän väliin pitkästä aikaa Twins closet. Käytiin tänään tekemässä ruokaostoksia, sillä mulla ja tytöillä alkoi pieni miniloma. Meikäläisellä on töistä useampi vapaapäivä putkeen, joten tytötkin saavat päikystä melkein viikon vapaata. Saas nähdä mitä kivaa me vielä keksitään tälle minilomalle :)


Mä olen tykännyt, että lapsilta löytyy vähän siistimpää vaatetta, kun lähdetään ihmisten ilmoille kylään tai vaikka ruokakauppaan. Alkutalven meillä oli kauppatakkeina ReimaTec:in toppatakit, jotka meillä on muutenkin arkena lumikeileillä ollut ulkokäytössä. Joulun alla kerkesin kuitenkin kotiuttamaan nämä Pomp De Lux:in villakangastakit hyvällä alella, joten ReimaTec:it sai jäädä pelkästään ulkoleikkikäyttöön. Välillä huvittaakin, että tytöillä on kaupassa hienot vaatteet päällä ja minä vetelen vieressä tuulihousuissa. Koskahan sitä jaksaisi panostaa enemmän omaankin pukeutumiseen? :D


Tästä kauppareissun asukokonaisuudesta tulikin niin kiva, että päätin räpsäistä pikaisesti parit kuvat tänne bloginkin puolelle. Ihanaa muuten miten Vilma on nyt innostunut tästä poseerauksesta. Aiemmin kameran eteen on suostuttu vaan lahjomalla. Asennetta ei ainakaan tunnut neidiltä puuttuvan!


Gugguulla ja Pomp:illa mentiin siis tälläkertaa. Vilmalla oli Gugguun armyt pantsit ja Alinalla mustat, nämä löytyivät joulun jälkeen edullisesti eräästä villiksestä. Jalkaan vielä viime talvena Lekmeriltä ostetut Sprox:in nilkkurit, jotka yllätykseksi menivät vielä tänä talvena. Takit, huivit ja pipot oli tosiaan Pomp De Lux:ilta kaikki. 


Toivotaan, että tämän poseerausinnon myötä tullaan saamaan blogin puolelle enemmänkin näitä Twins closet postauksia. :)

Perustin muuten viime viikolla blogille oman Instagram tilin, eli blogin asiat keskittyvät nyt enemmän sinne profiiliin. Blogin insta löytyy nimellä @tukka_aukiblog. Ne meidän arkisemmat kuvat ja kuulumiset löytyy sitten meikäläisen henkilökohtaisesta profiilista, eli nimimerkin @iinahu takaa :) Käykäähän klikkailemassa seurantaan!

4 kommenttia

 1. Noista yksityiskuvista piti hetken katsoa tuota Vilman kuvaa et hei eikös siin oo Alina, oli niin samannäköönen :)

  tv. Mummo <3

  ps. ihanat on asut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD On kyllä ihan Vilman näköinen Vilma :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuo pose on kyllä niin hyvä :D Yleensä välttelevät kameraa, mutta varsinkin Vilma on viime aikoina oikeen pyytänyt päästä kuvaan :D

   Poista