Tyttöjen välikausi

Lumisesta laskiaisesta otetaan nokka kohti aurinkoisempia ja vehreämpiä aikoja, eli tsekataan tyttöjen välikausi vermeitä.

Täksi kevääksi meidän oli uusittava oikeastaan koko tyttöjen välikausi vaatetus. Meidän edelliset True Northin kuoripuvut palvelivat kolme kautta ja niiden käytyä pieneksi oli aika uusi koko kattaus.

Onneksi onnistuin bongaamaan kaikki välikauden vaatteet alennuksesta! Ainoat hankintalistalla olevat asiat on oikeastaan Vilmalle Gore Tex:it ja välikausi hanskat puuttuu vielä.Nämä Didriksonin Waparra kuorihousut* bongasin jo aiemmin Prisman alennusmyynneistä. Näille hintaa jäi hintaa vain 20€ pari. Näyttivät nytkin olevan pienessä alessa Lekmerillä.

Mini style Finland nimisessä faceryhmässä on pöhisty näistä Kuling merkin kuoritakeista*. Näillä on niin herkkuja värejä, mutta minä pienenä väripelkurina päätin kotiuttaa tytöille nämä Navy:n väriset takit. Tämä on malliltaan sellainen takki, että sopii myös siistimpään menoon. Tätä kyseistä takkia löytyy siis kolmessakin muussa värissä, eli keltaisena*, minttuna* ja vaaleanpunaisena*. Takit ovat vielä tänään pienessä -15% alennuksessa, joten jos on takki vielä kevääksi hakusessa, niin nyt kannatta hyödyntää ale ja tilata laadukas takki kevääksi.

Lisäksi tilasin nuo ihanat puuvillaiset pompulapipot vaaleanpunaisena*. Melkein kyllä tekisi mieli kotiuttaa myös nämä harmaat* ja mintut* versiot, niin herkullisilta nämäkin sävyt näyttävät :)

Näiden hankintojen lisäksi meillä on Pomp de lux:in softshell haalarit, jotka kotiutuin joulun alennusmyynneistä.

Onko teillä kokemusta noista Kuling merkin kuorivaatteista? Tekniset ominaisuudet vaikuttivat ainakin hyviltä ja vaatteiden ulkomuoto vetosi ainakin minuun.

*sis mainoslinkkejä

2 kommenttia

 1. Hyvän näkööset vaik tuo tumma hiukka mummoa mietitetty, mut siihen saa väriä kyl noil asusteilla :)

  teevee: äiree :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noi pinkit housut tuo just sopivan balanssin ton sinisen takin kaveriksi :D

   Poista