Viikonloppu Jyväskylässä Solo sokos hotel Paviljongissa

Postaus toteutettu yhteistyössä Solo Sokos Hotel Paviljongin kanssa.


Vihdoin viime viikonloppuna odotti kauan odotettu viikonloppu Jyväskylässä. En ole voinut hiiskua reissusta mitään täällä blogin puolella, koska reissun tarkoitus oli juhlia J:n pikkuveljen tulevan vaimon polttareita. Itse polttareista on tulossa postausta Kolmistaan blogiin, joten kannattaa kärkkyä siellä, jos haluatte kurkata viikonlopun polttaritunnelmiin :) (Ensimmäinen osa polttareista luettavissa tästä) Tulevien häiden suunnitelmia kannattaa kurkkailla morsmaikun Aamuruskon häät blogista :)


Perjantai-aamuna lähdettiin aamupäivällä kohti Jyväskylää ja puoli kahden aikaan olikin juna jo Jyväskylässä. Otettiin kassit kantoon ja käveltiin raiteiden yli hotelliimme, eli Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. Keskeisellä paikalla Jyväskylän keskustassa oleva Solo Paviljonki on kyllä kerrassaan henkeä salpaava hotelli. Hotelli on ilmeeltään nuori ja trendikäs, mikä on ainakin itselleni yksi tärkeimmistä asioista hotellia valittaessa. Pääsinkin tekemään hotellin kanssa blogiyhteistyötä ja päästiinkin yöpymään aivan ihanaan huoneeseen hotellin toiseksi ylimmästä kerroksesta.


Pääsimme yöpymään siis Supreme Solo Triple* huoneeseen, Supreme Solo Triple on tilava 35m2 hotellihuone, jossa on varsin tasokas varustelu. Mm iso sauna, Cupsolo-kahvinkeitin, ja ilmaiset alkoholittomat minibar-juomat.


Odotukset iteselläni hotellin suhteen olivat todella korkeat, sillä olen kuullut hotellista niin paljon hyvää. Tälläkertaa hehkutus on kyllä aiheellista, sillä meitä oli vastassa niin hyvätuulinen respanvirkailija, että oikeen yllätyin. Terkut siis vaan tummatukkaiselle silmälasipäiselle virkailijalle respaan ja kiitos hyvästä asiakaspalvelusta! Unohtamatta tietenkään kaunista hotellia.


Ehdoton kohokohta koko reissussa oli tietenkin rauhassa aamulla nautittu aamiainen, me pääsimme nauttimaan tätä ihanaa aamiaista kahtena aamuna. On vaan niin ihanaa istua alas ja tieteää, että saa juoda kahvinsa kuumana ja keskittyä täysin nauttimaan aamupalasta. Ilman, että kukaan kitisee tai pistää itkupotkuraivareiksi lattialle.


Oikeasti aamupala hotellissa on asia, josta voisin kirjoittaa loputtomasti. Varsinkin tälläisestä aamupalasta, jota voisin hypettää loputtomiin. Solo Paviljongissa tarjoiltu aamupala meni heittämällä parhaaksi aamupalaksi, mitä olen koskaan hotelleissa nauttinut. Pekoni oli todellakin rapeaa, kuten hotelli lupasi. Ei kuitenkaan mustaksi poltettua paksua ja kauheaa pekonia, mitä niin usein hotelliaamupaloilla näkee. Croissantit, erilaiset makkarat ja leikkeleet, sekä ihana jogurttibaari loivat täydellisen pohjan polttaripäivälle ja polttareiden jälkeiselle aamulle.


Kahvi tarjoiltiin pöytään, kuten myös haudutettu tee. Kahvin sai valita joko vaale tai tumma paahtoisena, kylmällä tai lämmitetyllä maidolla. Teelaatuja oli useita ja ne tulivat myös haudutettuna pöytään. Kaiken kaikkiaan aamupala oli herkullinen ja ruokaa oli kokoajan riittävästi.

Jos teillä on reissusuunnitelmia Keski-Suomeen voin lämpimästi suositella Solo Sokos Hotel Paviljonkia yöpymispaikaksi.

*Upgradetettu huone saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

2 kommenttia

 1. Voi tuonne voitais teherä akkojan reissu kolomistaan :)

  tv. äiree-akka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ekaksi mennään sinne laivalle :D

   Poista