Pre-season sale vinkki!

Helou! Nyt kolahti lekmeriltä niin hyvää alea taas sähköpostiin, että ajattelimpa vinkata näistä muutamista huipuista teillekkin :) Lekmerillä* tosiaan käynnistyi Pre-season sale* ja alennuksesta löytyy niin leluja, vaatteita, kenkiä kuin lastenhuoneen kalusteitakin.

Tässä muutama tärppi, jos teiltä uupuu esimerkiksi välikausivaatteet vielä :)


Alennuksesta löytyy tosiaan Kuling Outdoorin kuorivaatteita, meiltä löytyy nuo takit navynä. (Ovat myös alessa!) Takissa on hyvä vesipilari arvo, teipatut saumat ja kangas on vettä hylkivää. Me ollaan tykätty takeista kovasti ja käytetty niistä myös kauppatakkeina nätin ulkonäkönsä ansiosta :) Kuvan keltaiseen takkiin pääset tästä* ja navyyn* takkiin tästä.
Myös Kulingin kuorihousuja löytyy alesta sekä tätä henkseliversiota*, että ilman henkseleitä*. Näissä myös hyvät ominaisuudet :) Muut alennuksessa olevat vaatteet pääsee tsekkaamaan tästä*.

Kenkiä löytyi myös alella, esimerkiksi nämä Superfitin Gore-Tex:it saa reilulla 60€. Nämä olivat meillä käytössä viime keväänä ja syksynä. Tykättiin kovasti ja nyt olisikin uusien hankinnan aika. Muut alennuksessa olevat kengät pääset tsekkaamaan tästä*.

Joko teillä on välikausivaatteet hankittuna, vai vieläkö on jotain hankkimatta?


Ylläolevassa kuvassa tytöillä Kuling Outdoor takit*, Kuling Trend puuvillapipot*, Sprox mokkaiset nilkkurit* & leggarit Papu.

*sis. mainoslinkkejä

Ei kommentteja