Testissä MayBeautyn The Incredible Facemask (sis.alekoodin)

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä MayBeautyn kanssa

Sain alkuvuodesta testiin MayBeautyltä The Incredible Facemask -kasvonaamioita. Vaikka en olekkaan mikään kasvonaamioiden suurkuluttaja tulivat naamiot enemmän kuin tarpeeseen. En koe, että mulla olisi suurempia iho-ongelmia. Mitä nyt taistelen pintakuivan ja kiristävän ihon kanssa, varsinaisia epäpuhtauksia mulla ei kuitenkaan paljoa ole. Viime aikoina olen kuitenkin huomannut, että reagoin esimerkiksi stressiin kukkivalla iholla. Yleensä tällöin otsaan ja leuan alueelle nousee pieniä näppyjä,  Lisäksi iho reagoi nykyään esimerkiksi suklaaseen ja joulun jäljiltä naama olikin hetken aikaa aika näppyläisessä kunnossa.


Naamio lupaa poistaa mustapäitä, ehkäistä aknea, poistaa rasvaa sekä kuollutta ihosolukkoa. Naamio tuli todellakin siis enemmän kuin tarpeeseen, sillä etenkin talvella pakkanen tekee entistä enemmän tuhojaan pintakuivalle iholle.


1. Ennen naamion levitystä pese ja kuivaa kasvot hyvin. Näin saat parhaan tehon irti naamiosta.


2. Levitä naamio kasvoille sormin tai sivellintä apuna käyttäen. 


3. Anna naamion kuivua 30-45 minuuttia, riippuen siitä kuinka paksusti naamiota levitit. Itse pidin sen aikaa, kun naamio oli kuivunut täysin, eli noin 40minuuttia. Ensimmäisellä kerralla levitin naamiota ohuemmin, mutta mielestäni paksummista kohdista naamiota oli helpompi irrottaa, joten toisella testikerralla levitin naamiota paksummin. (HUOM! Vältä levittämästä naamiota kulmakarvojen sekä hiusten lähelle. Naamio tarttuu karvoihin todella herkästi ja repii ne mukanaan. Jos naamiota levittyy kiinni hiuksiin tai kulmiin, sen voi pyyhkäistä pois vettä käyttäen.)


4. Irrota naamio kasvoilta, kun se on täysin kuiva. Jos sinulla on matala kipukynnys kannattaa varautua, naamion irrotus voi "sattua" hieman. Itselläni ei ollut ongelmaa naamion poistossa, ainoastaan nenän seudulta naamion irrotus sai silmäni vuotamaan. Naamion poiston jälkeen ihoa saattaa punoittaa ja kihelmöidä hieman, mutta punoitus laski ainakin minulla tunnissa.


5. Pese kasvot lopuksi lämpimällä vedellä.


Miten naamio tehosi minulla? Myönnän olleeni aluksi skeptinen, mutta heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen sain ilokseni huomata, että naamio todellakin tepsii. Naamion ansiosta pintakuiva ihoni on historiaa ja kasvojen iho pehmoinen kuin vauvanpylly. Olenkin hehkuttanut tätä maskia töissä ja kehottanut paria työkaveria jopa kokeilemaan pehmoista naamaani :D Voin siis lämpimästi suositella naamiota teille ja lisäksi saan hemmotella teitä -30% alekoodilla MayBeautylle! Koodilla iinamask saatte siis -30% verkkokaupan tuotteista. Verkkosivuille pääsette tästä.


Seuraavaksi taidan laittaa testiin MayBeautyn The Incredible Pore Mask:in sillä olen omia naamakuvia tuijottelemalla huomannut, että omaan aika isot ihohuokoset! Mukavaa viikon alkua kaikille :)

Ei kommentteja