Twins closet: Kuulumisia ja kevään fiilistelyä.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Täällä nautitaan parin päivän vapaista 7 päivän duuniputken päätteeksi. Tänään olis tarkoitus vähän siivoilla ja laittaa kotia kevät kondikseen. Lisäksi viimeistellään mun vaatehuonetta, sillä vihdoin kaapistot on purettu, seinät maalattu ja lattia laminoitu. Nyt jo vaatehuone on niin kiva, vaikka suunnitelmat muutuivatkin pitkin matkaa. Mutta palaan tähän omassa postauksessa, kun vaatehuone on valmis. :)


Oon aika innoissani tästä keväästä! Tiedossa on niin supereita juttuja duunissa, kuin vapaa-ajallakin. Kuukauden päästä meillä on monikkomamma treffit täällä Seinäjoella ja pitäisikin nyt ottaa asiaksi lyödä suunnitelmia lukkoon. Meillä on aivan mahtava ryhmä facebookissa samanikäisten kaksosten vanhempia ja ollaan otettu tavaksi nähdä ympäri suomea pari kertaa vuodessa :) Tälläkertaa paikaksi valikoitui tosiaan Seinäjoki ja lupasinkin ottaa paikkakuntalaisena järjestelyvastuun.


Eilen poikettiin Vilman kummitädin uudella asunnolla ja vitsi miten hyvät tarjoilut Tiia taas oli meille kattanut. Ennen lähtöä kerkesin nappaamaan tytöistä vielä asukuvat. Kesken kuvailujen tytöt rupesivat söpöilemään ja kyllä aivan sydän suli halailua katsellessa. Toivottavasti neidit pysyvät aina näin läheisinä <3


Asu on aikalailla Mix n Match kevättä ja talvea. Vielä oli sen verran viileää, että vetäistiin päälle pomp:in talvitakit. Jalkaan kuitenkin Lindexiltä ostetut leggarit ja Prismasta ostetut ohuemmat huivit. Hapsunilkkurit on Lekmerin alesta ostetut. Nämä on meidän toiset Sproxin nillkurit ja olen tykästynyt heidän nilkkureihin :) Edelliset olivat nahkaa ja nämä hapsulliset mokkaa. Hintaa jäi alennuksen jälkeen 16€, joten ei ollenkaan paha hinta mokkaisista nilkkureista.


Meillä on käynnissä nyt myös tyttöjen etuhiusten kasvatus. Olen yrittänyt taltuttaa silmien eteen meneviä otsiksia pinneillä ja onneksi tytöt tähän nyt jo suostuvatkin. Onneksi hiukset tuntuvat kasvavan nopesti, joten ehkä tämä projekti on nopeasti ohi.

Sellaisia kuulumisia tänne meille, mitäs sinne ruutujen toiselle puolelle kuuluu? :)

6 kommenttia

 1. Nuo huivit ja leggarit on niin ihanat! Kiva että kerroit mistä niitä saa, sillä olisin sitä kysynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prismassa on nyt tosi paljon kivoja huiveja ja edullisesti :) Oltiin tyttöjen kanssa shoppailemassa pari viikkoa sitten ja Vilma pongasi nuo leggarit :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia Tirpuista <3 <3

  tv. mummo :)

  VastaaPoista
 3. Sopot neitokaiset. Minäkin voisin ottaa itselleni tuon asukokonaisuuden :)

  Minttu, Kivempi blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Etenkin nuo hapsunilkkurit on ihanat :)

   Poista