Minun Seinäjokeni : Seinäjoki International Air Show

Hyvää maanantaita! Täällä on päästy kesälomamoodiin, ja sen myötä, myös blogi palautuu takaisin omiin uomiinsa blogiloman jälkeen. Kevät on ollut todella hektinen ja päätinkin pistää blogin hetkesi paussille, sillä tuntui, että stressilevelit alkoi nousta liian korkeaksi. Koska en myöskään halua vääntää väkisin tänne postauksia ajattelin, että pieni blogiloma olisi paikallaan. Nyt sitten ollaankin entistä motivoituneempana takaisin linjoilla ja kamerasta on koneelle siirretty reilu 2000 kuvaa :)

Tähän samaan syssyyn ajattelin aloitella myös uuden postaussarjan, joka kulkee nimellä Minun Seinäjokeni. Suunnittelin tämän tyylistä postaussarjaa jo viime kesänä, ja silloin se jäi toteuttamatta. Postaukset siis tulevat kertomaan kaikenlaisia kivoja tärppejä kotikaupungistamme. Mitä sinä haluaisit tietää Seinäjoesta?


Viikonloppuna täällä Seinäjoella järjestettiin Seinäjoki International Air Show, johon mekin kurvattiin, kun J pääsi töistä. Sää oli mitä parhain lentsikoiden ihmettelyyn ja päästinkin ihan paraatipaikoille lentokentän lähellä sijaitsevan hiekkatien varteen.

Tyttöjen vaatteet: Lippis - House (Prisma) // Toppi - Ciraf (Prisma) // Legginssit -Lindex // 
Tennarit - Revolution (Stadium)

Kyllä siinä olikin ihmettelemistä, kun helikoptereita lenteli kauempana ja lentokoneet tekivät silmukoita ja muita upeita temppuja. Täytyy kyllä myöntää, että meikäläisen mielestä vaikuttavin näky oli tämä Ruotsin puolustusvoimien Jas Gripen hävittäjä, joka lensi aivan meidän ylitse pitäen kauhen kovaa ääntä. Tuota meteliä tytötkin vähän säikähtivät korvakuulokkeista huolimatta, ja täytyy kyllä myöntää, että sai se omankin sydämeni pamppailemaan!


Lentokoneiden ja hävittäjien ihmettelyn lomassa kerettiin tutustumaan, myös luonnon ihmeelliseen maailmaan. Maasta löytyikin monenmoista liikkujaa, joista leppäkerttu taisi olla lemppari!


Välillä pidettiin välipalataukoa Volvon keulan päällä istuen. Vinkkivitosena muuten kesähelteille on Novellen pienet kivennäisvesipullot, meillä tytöt juo niitä hellesäällä pari pulloa päivässä. :)


Lentsikoiden ihmettelyn jälkeen suunnattiin vielä kaupungin parhaimmalle jätskikiskalle, eli rautatieaseman vieressä sijaitsevalle Alman jäätelökioskille. Pallot ovat aivan hirvittävän suuria ja maksavat 3-4€, jos siis liikutte Seinäjoella kannattaa kyseiselle kioskille suunnata jäätelölle :)

Nyt saisi muuten heittää toiveita kommenttiboksiin, että mitä te haluaisitte lukea? Meidän päivä postausta olen ainakin ajatellut tehdä pitkästä aikaa, sillä nyt on kerrankin aikaa keskittyä myös blogiin. :) Mitä mahtavinta viikkoa kaikille!

2 kommenttia