Värikästä säilytystä lastehuoneessa

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Orthex Groupin kanssa.

Saimme muutama kuukausi sitten Orthexilta ihanan värikkäitä Smart Store Colour säilytyslaatikoita, sekä sängynaluslaatikoita tyttöjen huoneeseen. Olimme juuri siirtäneet tytöt takaisin omiin sänkyihin nukkumaan ja harmaita hiuksia syntyi lelujen säilytyksen suhteen. Leluja löytyi aiva joka paikasta, kuten yhdestä lipastosta, Kallax-hyllyköistä ja vaatekaapeista. En tiedä teistä muista, mutta minulle lelusäilytys on se asia, joka tuottaa aika usein niitä harmaita hiuksia. Varsinkin, kun ne nukenrattaat, syöttötuolit, ja useimmat pehmolelut on tuplana, Asia mitä ehkä eniten odotan tällähetkellä on se, että tytöt kasvavat vielä muutaman vuoden ja osaavat ihan oikeasti kertoa minkälaisilla leluilla he haluavat leikkiä. Nyt, kun niitä leluja löytyy duploista, Ryhmä hau:hun ja kaikkea siltä väliltä.


Nämä Smart Store colour laatikot tulivat siis enemmän kuin tarpeeseen. Lisäksi tehtiin tyttöjen huoneeseen eräs toinenkin muutos ja mummon mukana tuli Ikeasta valkoiset Kallaxit ja Jyskin lokerikkohyllyt siirtyivät meikäläisen remontoituun vaatehuoneeseen. Olinkin aivan super iloinen, kun huomasin, että näitä Smart Store - laatikoita mahtuu hyllyyn yhteensä 16 kappaletta. Nyt on nukketarvikkeet, barbit ja kokkailutarvikkeet kätevästi tyttöjen saatavilla. Mikä parasta saatiin juuri sopiva määrä väriä tyttöjen harmaa-valkoiseen huoneeseen.


Legot, soittimet, askartelutarvikkeet, pelit ja palapelit saatiin kätevästi tyttöjen vaatekaappien hyllyille. Samaan syssyyn saatiin, myös mun vaatehuoneessa olleet askartelutarvikkeet yhteen isoon 52litran Smart Store laatikkoon. Enää ei tarvitse etsiä tarvikkeita miljoonasta eri laatikosta, kun askarteluinspiraatio iskee.


Sängynaluslaatikoihin sujahti mukavasti osa kirjoista, joita meillä on paljon. Kirjoja on mukava vaihdella välillä, niin pysyy mielenkiinto yllä. Laatikoihin sujahti kätevästi tyttöjen isoimmat lelut, kuten baby bornit, nukkejen kantokopat, niin ja ne syöttötuolit.

Kuulemani mukaan näitä SmartStore Colour laatikoita saa nykyään Seinäjoen Minimanista, sekä Veljekset Keskiseltä Tuurista. Joten nyt hakemaan ripaus väriä lastenhuoneeseen!

Yhteistyössä Orthex Group
Postauksessa näkyvät laatikot saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

4 kommenttia

 1. Tätä postausta mä oon odottanut 😊 meillä on kans leluja käytännössä joka paikassa, meidän makkarista lähtien 🤣 ehkä mä kesällä saan tuon huoneen kuntoon 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on maannut luonnoksissa puolivalmiina varmaan reilun kuukauden, nyt vihdoin sain saatettua loppuun. :) Lelut on kyllä niin painajainen, onneksi tytöt kasvaa ja toivottavasti kohta päästään suurimmasta osasta eroon :D Tai sit ne vaa lisääntyy :D

   Poista
 2. Mä rrrakastan kaikkia laatikoita ja säilytysratkaisuja. :D Näitä kuvia oli ihana katsoa, pitäisi meilläkin panostaa kaappien siisteyteen lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAha, joo se on niin kivaa kun on kaikki organisoituna! Meillä myös mies innostui näistä ja järjesteli sen koko vaatehuoneen uudetaan :D

   Poista