Melkein kaksi kuukautta hiljaiseloa

Niinhän siinä vierähti taas melkein kaksi kuukautta ilman postauksen postausta. Kone on ollut kiinni melkein pari viikkoa ja bloggeria päin ei ole tullut edes vilkaistua. Tuntuu, että blogi seilaa ääripäästä toiseen. Ensin hiljaiseloa kuukausi, sitten yksi aktiivinen viikko, jolloin postauksia tupsahtaa ilmoille päivittäin. Tähän asti olen ollut todella tarkka siitä minkälaista materiaalia täällä olen jakanut, eikä niitä ihan tavallisia arkisia kuulumisiakaan ole kerrottu pitkään pitkään aikaan. Nyt onkin aika laskea omaa vaatimustasoa ja elvyttää tämä blogi taas henkiin.

Iina Huhtakoski Tukka auki blogi

Tulevaisuudessa siis nähdään toivottavasti paljon enemmän niitä arkisia postauksia, enemmän ehkä kauneudenhoitoa ja sisustusta. Tavoitteena blogin päivittyminen 2-3 kertaa viikossa. Toivottavasti näillä metodeilla saadaan blogi pyörimään tässä kiireisen arjen tiimellyksessä!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)

2 kommenttia

 1. Bloggailun aaltoilevuus on niin tuttua täälläkin.. Aina ei ehdi, aina ei huvita. Toisinaan sitten taas tulee se inspis päälle. :)
  Toivottavasti saat pidettyä yllä juuri sellaisen tahdin josta sinulle tulee hyvä mieli! :)
  Aurinkoisia syyspäiviä sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Parhaimmillaan, kun se inspis iskisi niin ei vaan ole aikaa blogata :D Inhoan sanaa ruuhkavuodet, mutta ehkä tämä on nyt juuri sitä :)

   Poista