Ihanat julisteet lastenhuoneessa (sis.alekoodin Deseniolle)

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.


Tyttöjen huonetta uudistettiin kesällä muutamalla pienellä ja vähän suuremmallakin jutulla. Yksi niistä suuremmista jutuista oli kerrossängyn hommaaminen ja muutama pienempi juttu tuli sitten blogiyhteistyönä Deseniolta. Lastenhuoneeseen tuli siis ihania julisteita kahdessa eri koossa, eli A4 & A5 kokoisena.


Päätin toteuttaa tyttöjen huoneeseen kaksi erilaista julistekokonaisuutta. Toisen pienempänä kerrosängyn ylälaitaan ja toisen A4-kokoisista julisteista huoneen seinälle. Valtaosa tyttöjen huoneen seinistä on kiviseiniä, joten ei haluttu lähteä tekemään kehyksille reikiä. Toistakseksi julisteet ovat siis kiinni sinitarralla, mutta tarkoitus olisi etsiä joku kaunis washiteippi julisteiden kiinnittämiseen. Kaikki kuvissa näkyvät julisteet löytyy Desenion sivuilta Lasten taulut sivun alta. Tykästyin näihin eläinaiheisiin julisteisiin ja ne sopivat niin kivasti tuohon tyttöjen uuteen sänkyyn. 


Toisen posterikollaasin tein tyttöjen huoneen tapettiseinälle. Nämä kettu-julisteet on ihan super ihania ja toivottelee ihanasti hyvää yötä, mikä sopii tyttöjen huoneen aika rauhalliseen tunnelmaan. Pientä jippoa halusin kuitenkin tuon Don't grow up -julisteen muodossa. Asettelin julisteet seinälle niin, että niistä muodostuisi kokonaisuudet. Ihanat uinuvat silmäripset sopivat niin kivasti pariksi sweet dreams kettujulisteelle, kun taas toinen kettujuliste muodostaa lauseen "Little star don't grow up it's a trap". 

Tykkäänkin Deseniolla etenkin siitä, että vaikka julisteissa olisi erilainen fiilis, ne saa sidottua helposti erilaisiksi kokonaisuuksiksi.

´
Desenio halusi ilahduttaa myös teitä lukijoita alekoodilla, eli koodilla TUKKAAUKI25, saa -25% alennusta Desenion valikoimista (ei koske handpicked tuotteita). Koodi on voimassa 12-14.9.2017.

Postauksessa näkyvät julisteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

4 kommenttia

 1. Ihania julisteita! Tosi kaunis huone lapsilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään kyllä itsekkin kovasti :)

   Poista
 2. Onpas kivoja julisteita :) Tarpeeksi yksinkertaisia etteivät rupea heti kyllästyttämään, mutta silti niissä on hauska juju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään hirvittävästi näistä, nyt vihdoin sain kehyksetkin Ikeasta tilattua :D

   Poista