Lasten kenkävaraston täydennys Prisman alennusmyynnistä

Olen ehkä täällä blogissa joskus maininnut, että olen oikein kunnon alehaukka. Meille ei kovinkaan moni vaate/asuste/kenkä päädy käyttöön normaalihinnalla, vaan kärkyn alennusmyyntejä maltillisesti ja kotiutan tuotteen sitten hyvällä omalla tunnolla, sekä halvalla hinnalla. Tälläkertaa iskin työpäivän päätteeksi Prisman lasten kenkäosastolle ja koska tein niin edullisia löytöjä, päätin kotiuttaa muutamat kengät jo ensi kevääksi/syksyksi. Kaikki ostamani kengät olivat tälläkertaa Ciraf merkiltä. Meillä on ollut aiemmin yhdet merkin kengät ja olen ollut varsin tyytyväinen kenkien laatuun. 


Ylläolevat lenkkarit kotiutin jo täksi syksyksi koossa 27. Siniset ovat olleet Vilmalla jo jalassa, joten siitä pientä kulumaa. Siniset lenkkarit maksoivat hieman yli 4€ ja vaaleanpunaiset 9€ (OVH 29,95€/pari).

Prisma on halpa

Nämä kengät kotiutin ajatellen ensi kevättä. Mikäli nyt ei tule mitään järkyttävää kasvupyrähdystä uskon, että kengät ovat juuri sopivat ensi keväänä. Kengät ovat koossa 28 ja maksoivat vajaa 8€/pari (OVH 25€/pari).


Superhalvan hinnan vuoksi kävin kotiuttamassa myös toiset tälläiset lenkkarit koossa 29. Hyvällä tuurilla tämä koko voi olla käytössä vuoden päästä syksyllä. Hintaa näille lenkkareille jäi reilu 4€/pari (OVH 29,95/pari). Eli ei todellakaan harmita, vaikka kengät jäisivät kokonaan käyttämättä. Tällä hinnalla ne voi vaikka lahjoittaa eteenpäin :)


Löytyykö sieltä linjoilta muita alennusmyyntien hyödyntäjiä? Kiinnostaisiko teitä jopa oma postaus aiheesta, jossa kerron mitä super mahtavia löytöjä olen tehnyt alennusmyynneistä? 

Aurinkoista viikonloppua kaikille <3

6 kommenttia

 1. Kiinnostaa ehdottomasti! Olen itsekin varsinainen tarjoushaukka lasten vaatteiden suhteen ja usein onkin järkevämpää hankkia alennusmyynneistä esim. seuraavan kauden vaatteita. Kävin itsekin hakemassa juuri eilen kaksosille ale-kengät Prismasta! Vajaa 14e maksoivat yhteensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon kanssa just sellanen, että ostan jemmaan, jos löydän edullisesti :) Talvihaalarit ja vk-vaatteet ostin jemmaan jo viime talvena alesta ja menee varmasti vielä seuraavan kevään ja talven :) Täytyypä siis kuvailla parhaimmat löydöt tänne blogiin. :)

   Poista
 2. Wow miten edullisesti oot löytänyt! Pitää itsekin käydä kattoo Prisman osasto, jos tekis vastaavia löytöjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti! Täällä oli ainaki vaikka kuinka paljon tarjouskenkiä :)

   Poista
 3. Itsekin yritän bongailla hyviä tarjouksia, mutta oon ihan hirmuisen huono arvioimaan kokoa, etenkin kun meillä on esikoinen joka kasvaa niin huikeasti ettei perässä pysy ja pieni minimies joka käyttää aina vaan samoja kokoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin meen vähän niin, että toivottavasti on sopivat :D Jos ei keväällä, niin varmasti syksyllä :D Tosin onni sinänsä, että suomen kesä on nykyään niin kylmä, että tälläisiä kenkiä voi käyttää melkein ympäri vuoden :D

   Poista