Meidän päivä: Uni-EEG:tä & synttärivalmisteluita

Sain pitkästä aikaa ajatuksen toteuttaa meidän päivä postauksen, joten miltä näyttää meidän perjantai? Meillä on tällähetkellä käynnissä sairaalajakso, joten tiedossa on EEG-tutkimus, sekä tyttöjen synttärivalmisteluita. Päivä on myös siinä suhteessa poikkeuksellinen, että meillä tapahtui eilen putkivuoto, joten selvitellään sen tuomia vahinkoja. Onneksi putkimies oli sitä mieltä, että vesi on noussut suojaputkea pitkin ylös, eikä olisi kerennyt tapahtua vesivahinkoa!

06:00 Herätyskello soi, makaan hetken sängyssä kunnes nousen ylös ja suuntaan suoraan suihkuun. J on nukahtanut illalla sohvalle, joten herätän sen ja käsken keittää kahvia. Alina huikkaa lastenhuoneesta, että joko on aamu ja J käy hakemassa Alinan aamupalalle. Meillä on EEG puolelta päivin, joten Alina joutuu heräämään hieman aikaisemmin, että saadaan hänet uneen tutkimuksessa.


06:35 Tulen suihkusta & puen vaatteet. Päähän sattuu, joten suuntaan keittiöön juomaan pari lasia vettä ja muistan kerrankin napata vitamiinit! Kaadan kupillisen kahvia ja plärään puhelimella somea.

07:15 Alina katsoo pikku kakkosta tv:stä, Vilma nukkuu vielä. Mä kaadan loput kahvit kuppiin ja istahdan koneelle aloittelemaan tätä postausta.


07:45 Vilma on herännyt sillä välin, kun ollaan Alinan kanssa kylppärissä. Pesen Alinan ja puen Alinalle päivävaatteet. Annan Vilmallekkin aamupalaa ja Alinalle vielä vähän mehukeittoa.

09:00 J pesee Vilmankin ja mä menen lepäämään sillä olo on flunssainen. Torkun ja kuuntelen mitä tytöt & J puuhaa.

10:00 Nousen ylös, J soittaa isännöitsijälle ja vakuutusyhtiöön. Luojan kiitos vakuutusten, jos pahin skenaario sattuisi ja vesivahinko olisi kerennyt tapahtua meidän vakuutus korvaa väliaikaismajoituksen. Ensi viikolla selviää enemmän. J alkaa puheluiden jälkeen valmistaa lounasta ja mä alan meikkaamaan. Yhdentoista aikaan hotkitaan lounas naamaan. J lähtee lounaan jälkeen iltavuoroon.


12:00-13:30 Ollaan Alinan kanssa keskussairaalassa ja Vilma tädin kanssa keskustassa shoppailemassa. EEG menee hyvin, Alina on niin reipas <3 EEG:n jälkeen käydään reippausmunkeilla sairaalan kahviossa.

13:30 Suunnataan ensin keskustaan Sinooperiin hakemaan tyttöjen synttäreille astioita, siitä Prismalle testaamaan työpaikkani uudistunutta leikkipaikkaa. Sitten Prismaan vielä ostoksille ja koska kello on jo ihan liikaa, niin suunnataan hesen kautta kotiin.


16:30 Ollaan vihdoin kotona. Syödään ensin ja puran sitten ostoksen, nyt pitäisi tyttöjen synttäreille olla kaikki valmiina (ainakin melkein!)

17:00 Tytöille pikku kakkosta ja mäkin kerkeän istahtaa hetkeksi! Pää on taas kipeä, sillä niskat on jumissa. Makasin EEG:n ajan huonossa asennossa Alinan vieressä ja se tuntuu heti.

18:00 Laitan saunan päälle, tiskit koneeseen ja puhtaat pyykit kaappeihin.

19:00 Alan valmistaa likoille iltapalaa. Alinalle puuroa ja Vilmalle sämpylää. Syödään ja mennään saunaan. J on vielä töissä.


20:20 J on tullut töistä, pesee tytöt loppuun ja laittaa unille. Mä jatkan vielä saunomista hetken, käyn antamassa tytöille halit ja pusut ja rupean katsomaan Vain elämää.

21:30 Päätän katsoa ennakkoon vielä Uuden päivän jaksoja muutaman.

23:00 Alkaa väsyttää ihan sikana joten meen jo nukkumaan. J jää vielä valvomaan.

Postaus on kirjoitettu 22.9.2017

4 kommenttia

 1. Kävin pitkästä aikaa lueskelemassa! Tsemppiä sinne arkeen. <3

  VastaaPoista
 2. Oli mielenkiintoista lukea päivästänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tehdä tälläinen taas, nyt kun arki on muuttunut eron myötä!

   Poista