Vuorotyöläisen lauantai

Instagramissa jo lupailinkin kirjoitella tänne blogiin vuorotyöläisen lauantaista. Meillä ei oikeastaan ole arkea ja viikonloppua, koska olen usein viikonloppuisin töissä. Viikonloppu siis on meillä käytännössä kuin mikä tahansa arkipäivä. Tänään ja huomenna meillä on vapaata, joten nyt voi ottaa sitten hieman rennommin. Päätettiinkin tyttöjen kanssa pitää tänään elokuva-ilta kera leffaherkkujen.

03:00 Herään vesisateeseen. Nousen laittamaan tuuletusluukun kiinni ja vilkaisen samalla sikeästi nukkuvia tyttöjä. Kömmin takaisin peiton alle ja jatkan nukkumista.


06:30 Herätyskello soi ensimmäisen kerran. Makaan vielä hetken sängyssä kunnes nousen keittämään kahvia. 

07:00 Juon kupillisen kahvia ja selaan samalla puhelimella instan ja facen uudet julkaisut. Hieman yli seitsemän siirryn meikkaamaan.


07:30 Herätän tytöt. Pestään hampaat, puetaan ja letitetään hiukset. Tytöt katsoo TV:stä lastenohjelmaa, ennenkuin alkavat syömään aamupalaa kahdeksan aikoihin.


08:30 Ruvetaan valmistautumaan päiväkotiin lähtöön. Kypärät päähän, reput selkään ja menoksi.

09:00 Tytöt jää päiväkotiin ja itse suuntaan töihin. 


09:45-16:00 Töitä, töitä, töitä ja lisää töitä.


16:30 Haen tytöt hoidosta ja suunnataan kotiin. Alina itkee koska haluaisi ruoaksi nuudelia ja sanon, että tehdään pastaa. Kotiin päästyä rupean heti kokkaamaan jauhelihapastaa. Vähän jälkeen viisi päästään ruokapöytään ja tyttöjen lautaset tyhjenee ihan supervauhtia. Nälkä taisi olla kova molemmilla ja ruoka kuulemma on superhyvää. Jälkkäriksi popsitaan vielä jädet. Ruoan jälkeen siivoan keittiön, heitän pyykkikoneen päälle ja annan likoille paapan ostamat uudet vesivärit. 


18:00 Välikuolema sängyllä pötköttäen, likat maalailee vesiväreillä ja lopulta tytötkin tulee mun kainaloon makoilemaan. 

19:00 pääsen vihdoin ylös sängystä, kun pyykkikone on valmis. Viikkailen pyykit ja laitan uudet kuivumaan. Teen vielä pika-imuroinnin olohuoneeseen ja eteiseen. Siivoilun jälkeen likoille iltapalaa. Laitan itselleni saunan päälle, selkä on työpäivän jäljiltä jumissa ja kipeä. 


19:30 Aletaan tehdä iltapesuja. Laitan Vilmalle Vicks vaporubia, kun on hieman räkäisen oloinen. Iltapesujen jälkeen luetaan satu ja iltarukous mun sängyllä ja lopuksi laulan vielä tuutulaulun, kun tytöt ovat omissa sängyissä.  Kahdeksalta likat ovat hiljaa omissa sängyissä ja pian kahdeksan jälkeen tytöt nukahtavat ja huone hiljenee. Tällä samalla rytmillä on menty siitä asti, kun muutettiin vuoden vaihteessa tähän kotiin. Arkea jaksaa pyörittää ihan eri tavalla, kun saa illasta pari tuntia omaa-aikaa :)


20:30 Menen saunaan. Saunan jälkeen plärään puhelinta hetken ja katson Sita Salmisen ASMR mukbang videota. Oon aina ajatellut, että nuo ASMR videot on ihan hassuja, mutta tämä oli aika koukuttava!


22:00 Alan katsomaan Netflixistä uutta sarjaa nimeltä Insatiable, joka vaikuttaa ihan hyvälle. Samalla teen itselleni pientä iltapalaa.


23:45 Aika painella itsekin unille sillä sunnuntaina on taas työpäivä. Hyvää yötä.

3 kommenttia

  1. Rakkauspakkaukset siellä <3

    VastaaPoista
  2. These are genuinely impressive ideas in concerning blogging.
    You have touched some nice things here. Any way keep up wrinting.

    VastaaPoista