Esittely

Hei ja lämpimästi tervetuloa Tukka auki blogiin!

Tukka auki blogissa sisustetaan 46m2 vuokrakaksiota kahdelle pienelle ja yhdelle isommalle naiselle mieluisaksi, jaetaan herkullisia ruoka- ja leivontaohjeita, sekä puhutaan hömppää lapsiperhe-arjesta ja lastenvaatteista.

Kuvaa klikkaamalla vuokrakaksion sisustuspostauksiin.

Blogi toimii vertaistukena vanhemmille, etenkin heille joiden lapsi on vakavasti sairastunut. Tyttäremme Alinan vakavasta sairastumisesta voit lukea tästä. Täältä saa hakea insipraatiota erilaisten DIY-projektien tekoon, sekä kodin sisustukseen. Myös ammattini näkyy vahvasti blogissa erilaisten reseptien ja leivontaohjeiden muodossa. Täältä löydät siis ohjeet perinteisiin kotiruokiin, sekä vähän kokeilevampiin kotikokkailuihin.

TARINA BLOGIN TAKANAOn ystävänpäivä vuonna 2013. Istun silloisen vuokra-asuntomme vessassa ja tuijotan kädessäni olevaa raskaustestiä. Tuota plussaa joka ilmestyi testiin sekunnissa ja tulisi mullistamaan meidän elämän. Noin viikko plussauksen jälkeen päätin perustaa raskausblogin. Nimi ja visio olivat heti selvänä. Baby on board! - vauva on kyydissä. Tuossa vaiheessa emme vain tienneet, että vauvoja olisikin kaksi.

Elämämme mullistuikin ensimmäisellä neuvola kerralla 18.3.2013, kun saimme selville, että odotamme identtisiä kaksosia. Rakenneultrassa selvisi, että tulokkaat ovat pieniä tyttöjä. Syyskuussa 2013 maailmaan saapui kaksi maailman ihaninta pientä prinsessaa. 
Valitettavasti meidän perheen osalta mullistukset eivät kuitenkaan loppuneet siihen. Tammikuussa 2014 saimme tietää, että pienellä Alina tyttärellämme on aivokasvain. Alina operoitiin kymmenen päivää diagnoosin jälkeen, 20.1.2014 Tampereen Yliopistollisessa keskussairaalassa. Vastoinkäymisistä huolimatta elämäämme pyörittävät 09/-13 syntyneet, maailman ihanimmat kaksostytöt.

Loppu vuodesta 2017 päädyimme eroon lasten isän kanssa ja muutin 46m2 vuokrakaksioon, jonka laitoin lapsille ja itselleni mieluisaksi. Lue me ei olla enää me postaus tästä.


Blogia kirjoittaa perheen äiti, 28-vuotias ravintolakokki Iina. Kotimme sijaitsee Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaan sydämmessä. 

Tämä blogi on tarina odotuksesta, iloiseen vauva -ja taaperoarkeen. Blogissa ei arkea kaunistella, tämä on tarina meidän elämästä!

Ei kommentteja